Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε άλλο επίπεδο λειτουργεί φέτος  ο Φαληρικός που αλλάζει μοντέλο και νοοτροπία . Αυτό φάνηκε και από τις μεταγραφές που έκανε ήδη από Ρουμανία ενώ τώρα ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με Αμερικανικές ακαδημίες ποδοσφαίρου . Μακάρι όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται,  να αποδώσει καρπούς.…

Έχουν «τρελαθεί» στην Χαραυγή με τον Αλβανό αμυντικό μέσο Καστράτι . Ο παίκτης που επέστρεψε στην Ελλάδα  βρέθηκε στην Χαραυγή και έπαιξε σε ένα φιλικό παιχνίδι , αφήνοντας «άφωνους » όλους με την απόδοση του .Πάλι τυχερός βρέθηκε ο  Πτερνέας που μας είπε: «Τέτοιο αμυντικό χαφ ποιότητος δεν υπάρχει στο χώρο μας . Και πιστεύουμε ότι δεν θα κάτσει μαζί μας για πολύ λόγω τεράστιας κλάσης  . Δεν τον χωράει η Χαραυγή πιστεύω .»…..

Με τα καλύτερα  λόγια μιλάνε στον ΑΣ Ποντίων για τον απερχόμενο τεχνικό Γιώργο Ματθαίου. Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας Βαγγέλης Χατζημανώλης είχε φιλική σχέση μαζί του . «Πρόκειται για πολύ αξιόλογο άνθρωπο . Τον ευχαριστώ προσωπικά για την γνωριμία που είχα μαζί του αλλά και για την άριστη συνεργασία που είχαμε .» μας είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης….

Για τον Ματθαίου , οι φήμες λένε ότι φεύγει από το γήπεδο Δραπετσώνας, αλλά δεν θα απομακρυνθεί και πολύ . Κάπου εκεί κοντά θα πάει….

«Άναψε φωτιές» στο φέισμπουκ με το κουΐζ που έβαλε ο Βαγγέλης Βρεκούσης. Μιλώντας για μια επικείμενη μεταγραφή του ΑΟ Καραβά , ο αντιπρόεδρος του συλλόγου έγραψε :« Αρχίζει από Β…παίζει 3 θέσεις και έχει λατρεία με τα δίκτυα…Για να βοηθήσω εκεί που έπαιζε έχει λιμάνι » . Και άρχισαν όλοι να ..ψάχνουν. Αλλά  τι να βρουν ; αφού όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη λιμάνια… Μας ..φώτισες Βαγγέλη. Μήπως μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε την …βοήθεια του Κοινού;…..

Αυτός που θωρείται  ο μεγάλος πρωταγωνιστής ,μέχρι τώρα είναι ο νέος προπονητής της Κύπρου Κορυδαλλού Αχιλλέας Ανδριανάκης , που είναι μέσα σε όλες τις φωτογραφίες ανανεώσεων με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας . Μοντελάκι στην κυριολεξία , με διαφορετικά ρούχα κάθε φορά. Κι ακόμα οι μεταγραφές δεν έχουν ξεκινήσει…..

Έμαθα έστω και καθυστερημένα ότι έμπειρος ποδοσφαιριστής ομάδας Β’ Κατηγορίας που αγαπάει παθολογικά το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το ξένο, ότι φέτος άλλαξε τα σχέδια του. Ή μάλλον του τα άλλαξαν . Παρακολούθησε μεν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ , όχι  όμως με τους φίλους του, αλλά με την εκλεκτή της καρδιάς του. Για τέτοια καψούρα μιλάμε . Ας μπορούσε όμως, να έκανε κι αλλιώς…..