Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ότι ο Αετός Κορυδαλλού είναι ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα και οργανωμένα σωματεία του Πειραιά  το γνωρίζουμε όλοι. Βρεθήκαμε προχθές βράδυ στα ανακαινισμένα γραφεία του συλλόγου . Πραγματικά   εντυπωσιαστήκαμε . Αυτό το σωματείο λειτουργεί σαν ΠΑΕ. Κι ακόμα καλύτερα . Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όλοι παλαιοί και νέοι είναι πολύ κοντά στην ομάδα . Σαν μια οικογένεια . Θα θέλαμε  όμως από την πλευρά μας να επισημάνουμε κάτι . Στον Αετό γίνεται πολύ καλή δουλειά στις υποδομές εδώ και χρόνια με επιστημονική δουλειά από σπουδαίους προπονητές. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να αξιοποιούνται περισσότερο. Καλά τα πρωταθλήματα και οι διακρίσεις, καλές και οι μεταγραφές έστω και του  ενός χρόνου. Όμως σαν τις υποδομές , δεν έχει….

Στη Θύελλα Μοσχάτου δίνουν πλέον το βάρος στα παιδιά της περιοχής. Αυτό που επιδιώκουν οι αρμόδιοι είναι να πλαισιώσουν την ομάδα ποδοσφαιριστές από το Μοσχάτο. Παπούτσι( ποδοσφαιρικό) από τον τόπο σου…..

Σήμερα στις 5 το απόγευμα  στα γήπεδα του πρώην άσυλου Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των ακαδημιών της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέας Κορυδαλλού. Θα δοθούν μετάλλια κι αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά και θα ακολουθήσει μπουφές για τους παρευρισκόμενους …..

Ο βετεράνος Πειραιώτης διαιτητής Γιώργος Γεωργίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον ιατρό Χειρούργο της  Β΄Χειρουργικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας Γιώργο Μεϊμάρη  την  προϊσταμένη κα Κέλλυ καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν σε δυο συγγενικά του πρόσωπα .