Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε καλό δρόμο έμαθα ότι βρίσκεται το θέμα με την ανακατασκευή του γηπέδου στο ΣΕΦ . Η Περιφέρεια Πειραιά θα πρέπει να προβεί  στις κατάλληλες ενέργειες δημοπράτησης του έργου που έχει ταλαιπωρήσει όλους μας εδώ και πολλά χρόνια . Ουσιαστικά είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών . Η όλη κατάσταση των προηγούμενων ετών όμως μας καθιστά ιδιαίτερα επιφυλακτικούς .Ας ξεκινήσουν πρώτα οι εργασίες και μετά  μιλάμε….

Στο μεταξύ οι εργασίες στα γήπεδα Περάματος και Παντελής Νικολαΐδης δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Στην περίπτωση αυτή ο  εργολάβος είναι ο ίδιος . Οπότε «παίζει μπάλα» μόνος του .Το θέμα είναι τι θα γίνει με τις ομάδες που θα «ξεσπιτωθούν » για την προετοιμασία και ενδεχομένως από τους επίσημους  αγώνες. Οι μέρες περνάνε και ακόμα τίποτα…….

Δυο πολύ καλές μεταγραφές φαίνεται πως ολοκλήρωσε η Χαραυγή . Υποψιάζομαι ότι ο ένας είναι από Κερατσίνι , αν λάβουμε  υπόψη τις ευχαριστίες του Πτερνέα προς Αραβαντινό στο φέις μπουκ….

Σπουδαία ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΑΕ Χατζηκυριακείου προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση σε όλη τη περιοχή . Τα ψητά έδωσαν και πήραν . Χαμός . Το κέφι αλλά και η …χοληστερίνη έφτασαν στα ύψη. Λεπτομέρειες αύριο…

Για  άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή εκδρομή των ακαδημιών του Νέου Ικονίου στην Δροσιά Χαλκίδας .Όλα τα τμήματα του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα, όπως επίσης και οι μπαμπάδες , μετέχοντας σε τουρνουά .

Με την ευκαιρία να πούμε ότι  2 παίκτες που προέρχονται, από τα σπλάχνα του Νέου Ικονίου , ο Παντελής Χονδρουδάκης και ο Γιώργος Λιώσης συμμετέχουν με την Εθνική ομάδα beach soccer στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες στην Ουγγαρία την επόμενη εβδομάδα. …

Η διοίκηση του Ατρομήτου Κερατσινίου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στη σύζυγο του φίλου και χορηγού της ομάδας Αντώνη Τσάτσου, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σε επιτυχή επέμβαση αρθροπλαστικής στο ισχίο υποβλήθηκε ο βετεράνος Πειραιώτης διαιτητής Γιάννης Καραπιδάκης. Μέσω της στήλης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Διευθυντή Αρθροπλαστικής του Ιατρικού Κέντρου Νέου Ψυχικού και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκο Χριστοδούλου, τους ιατρικούς ορθοπεδικούς Άκη Βουτσά, Μανώλη Βολωνάκη και την αναισθησιολόγο Μαριάννα Κορρέ για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν την περίπτωση του…