Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την αποχώρηση του από τη διαιτησία για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους , ανακοίνωσε με επιστολή του στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ  ο Σπύρος Μιχελής , ένας από τους κορυφαίους Πειραιώτες αξιολογημένους διαιτητές. Ενδέχεται πάντως να συνεχίσει να αγωνίζεται στα Πειραϊκά πρωταθλήματα ,όποτε και εφόσον μπορεί. Αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Μακάρι να μπορέσει να παίξει. Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο τον έχει ανάγκη…..

Δεν ξέρω που το πάει φέτος η ΑΕ Μοσχάτου , αλλά μέχρι τώρα σίγουρα εντυπωσιάζει στις μεταγραφές . Δεν είναι τυχαίο ότι απέκτησε τους δυο πρώτους σκόρερς του περυσινού πρωταθλήματος τον Παναγιώτη Δρυμούση και Τζουλιάνο Μπαχά με 24 και 23 τέρματα αντίστοιχα .Και απ’ ότι μαθαίνω έπεται – εξ ίσου  δυνατή –συνέχεια…

Στον Αίαντα Σαλαμίνας είχαν στόχο να κρατήσουν τον βασικό κορμό . Και αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα κινήσεις , τα  έχουν καταφέρει απόλυτα. Οι μεταγραφές έπονται…..

Χάρηκε ιδιαίτερα για την πρόσληψη του Σπύρου Αθανασόπουλου  από την Χαραυγή , ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Στάθης Αμαραντίδης που μας είπε: « Τον Σπύρο τον γνωρίζω από μικρό τότε που αγωνιζόταν στις Μικτές Πειραιά με προπονητή τον Τάκη Φωστηρόπουλο. Είναι ένα αξιόλογο παιδί που ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο . Θεωρώ ότι η Χαραυγή έκανε πολύ καλή και έξυπνη κίνηση με την επιλογή του….»

Δοκιμάστηκε με τον ΑΣ Ποντίων στο τουρνουά της Δραπετσώνας ο 17χρονος γκολκίπερ του ΑΟ Ταταύλα Βασίλης Πουλόπουλος και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις…..

*Την Κυριακή το πρωί στις 9:30 στον Ιερό Ναό Υπαπαντής στα Ταμπούρια , θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του Κώστα Κούμτσιου του παράγοντα της Δόξας Πειραιά που έφυγε τόσο γρήγορα από την ζωή……

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο εκ των αρχηγών της Άνω Νεάπολης Γιάννης Δημητρίου παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του Λίζα- Μαίρη .Ο γάμος έγινε στην Πολιτεία της Κηφισιάς και το παρών έδωσαν  αρκετοί συμπαίκτες του γαμπρού  . Παραβρέθηκαν επίσης  ο ιδρυτής της Άνω Νεάπολης Παναγιώτης Μωραΐτης με τη σύζυγο του και πρόεδρο του συλλόγου Αλέκα ….