Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Με …ρέγουλα κινούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων στις μεταγραφές. Λόγω λιτότητας  κατά κύριο λόγο δεν είναι αποφασισμένοι να υποκύψουν στις τρελές απαιτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών που νομίζουν ξαφνικά ότι έγιναν σπουδαίοι και τρανοί. Φέτος δεν είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν αρκετά χρήματα. Πρώτον γιατί δεν θέλουν  και δεύτερο γιατί δεν έχουν .Απλά πράγματα….

Ο Αετός Κορυδαλλού θα κάνει και πάλι πρωταθλητισμό . Αυτός είναι ο στόχος του. Το περίεργο θα ήταν αν δεν έκανε  . Με τον Δημήτρη Καλύκα στοχεύει και πάλι ψηλά . Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι ομάδα – σταθερή αξία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο , εδώ και πολλά χρόνια …..

Στην ΑΕ Μοσχάτου ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφικές τους κινήσεις . Απέκτησαν τον πρώτο σκόρερ και των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας. Και οι πληροφορίες μου λένε ότι πάνε για ένα ακόμα σπουδαίο σκόρερ του Πειραιά και όχι μόνο. Κρατήστε το αυτό…..

Ριζικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών της ΑΕ Νίκαιας. Ο σύλλογος ξεκινά και πάλι την οργάνωση του από την αρχή…..

Προσπάθησε να πάει την Παρασκευή στην γιορτή των Ακαδημιών της Χαραυγής που αναβλήθηκε  ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας . Τον έπιασε όμως η βροχή στον δρόμο . Το ίδιο έγινε και την περασμένη Κυριακή στην εκδήλωση της Αναγέννησης Μοσχάτου . Πάλι βροχή και πάλι αναβολή.  Μόνο που εκεί πήγε στο γήπεδο και ήπιε καφεδάκι με τους παράγοντες της ομάδας . Πάντως την επόμενη φορά που θα τον καλέσουν σε εκδήλωση , οι υπεύθυνοι των ομάδων καλό θα είναι να ενημερώνονται πρώτα από το δελτίο πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας….

Είχαν κάνει τόσες πολλές ετοιμασίες οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών  της Χαραυγής για την γιορτή τους. Δυστυχώς τα χάλασε ο καιρός . Η δυνατή βροχή δεν επέτρεψε να γίνουν όλα αυτά  τα απίθανα πράγματα.  Έτσι δόθηκε αναβολή , προς μεγάλη λύπη όλων . Δεν πειράζει όμως. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη….

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κερατσινίου Γιάννης Δαφνής, αποχώρησε από την ομάδα αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του  και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κέρκυρα. Όμως έφερε άλλους δυο ποδοσφαιριστές από κει , στην ομάδα . Οι πληροφορίες λένε πως είναι ακόμα καλύτεροι από τον ίδιο…..

Στις 3 Απριλίου έγινε αγώνας προς τιμή του, στο γήπεδο Δραπετσώνας ανάμεσα στους βετεράνους της περιοχής και του Παναθηναϊκού που πήγαν με επικεφαλή τον Μίμη Δομάζο . Χθες ο Γιώργος Γεωργιάδης που αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας έφυγε από τη ζωή . Ήταν αγαπητός σε όλους και σπουδαίος άνθρωπος αλλά και ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε στην ΑΕ Ποντίων , τον Αργοναύτη, Παναθηναϊκό και Παναχαϊκή. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14.30 στο Νεκροταφείο Σχιστού. Καλό του ταξίδι…..