Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Άρχισαν να γράφονται  κάποιες μεταγραφές . Συνηθισμένο , άλλωστε φαινόμενο , αυτή την εποχή. Ορισμένες  από αυτές όμως δεν ισχύουν και τις προωθούν μερικοί  για δικούς τους λόγους.. Πρόσφατο παράδειγμα η «μεταγραφή » του Δρυμούση στην ΑΕ Μοσχάτου, όπως γράφτηκε σε κάποιο σάιτ.  Μια μεταγραφή όμως που όμως  δεν έχει γίνει πέρα από κάποια συζήτηση στο παρελθόν. Το Μοσχάτο έχει πραγματοποιήσει ήδη κάποιες πολύ καλές μεταγραφές . Που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί . Όταν θα ανακοινωθούν θα τις μάθετε πρώτοι από αυτή εδώ τη στήλη…..

Την παρουσία του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου στην γιορτή της Αναγέννησης Μοσχάτου  προσπάθησε  να εκμεταλλευτεί ο παράγοντας του συλλόγου Γιώργος Καρακάσης που θέλησε με τον τρόπο του να μιλήσει για αδικία σε βάρος του συλλόγου με τις ώρες των προπονήσεων .« Θέλουμε να δίνονται ισότιμα οι ώρες στο γήπεδο και όχι εμείς να κάνουμε προπόνηση στο ¼ του γηπέδου . Κύριε δήμαρχε εσείς έχετε το μαχαίρι εσείς και το πεπόνι »τόνισε ο δάσκαλος προσπαθώντας να κερδίσει κάτι από αυτή την υπόθεση. Ο δήμαρχος παρέμεινε ανέκφραστος . Την επόμενη όμως μέρα, μπροστά σε πολλά άτομα  το σχολίασε στο γήπεδο και φάνηκε πως πειράχτηκε. Τι κι αν έχει το μαχαίρι και το πεπόνι….

Στο φόρτε τους οι γιορτές λήξης των ακαδημιών . Σειρά έχει σήμερα η Χαραυγή , με χορευτικά συγκροτήματα μαζορέτες και τον ράπερ Όμινους  . Θα υπάρχει λέει και ποδοσφαιρικό…σαρβάιβορ για τα παιδιά των ακαδημιών . Είμαι περίεργος να δω τι είναι αυτό….

Στη σύνταξη βγήκε πλέον ο ηγέτης της Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτης Ορφανός και θα ασχολείται πλέον ακόμα περισσότερο με την ομάδα αφήνοντας  το φημισμένο ψητοπωλείο του , από το οποίο έχει περάσει όλος ο κόσμος. Κι όπως είχε προβλέψει η στήλη από τον περασμένο μήνα ,  έγινε και πώληση . Ο Παναγιώτης πούλησε το μαγαζί του σε ποδοσφαιρικό παράγοντα. Τον πρώην της ΑΕ Νίκαιας  και νυν  πρόεδρο της Κύπρου Κορυδαλλού Σάκη Τσαμούρη….

«Έφυγε » από τη ζωή η μητέρα του προπονητή τερματοφυλάκων της Χαραυγής και παλιαού γκολκίπερ της ομάδας Νίκου Μάνη, Μαρία . Θερμά συλλυπητήρια στο φίλο Νίκο από μας , καθώς και τη διοίκηση της Χαραυγής . Μάλιστα στο χθεσινό φιλικό της ομάδας με τη Δραπετσώνα  για το τουρνουά της περιοχής , κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή…..

Μάθημα ανθρωπιάς από ένα κορίτσι 15 μόλις ετών. Την Μαρία Καρνέση , την κόρη του φίλου μας του Νώντα του γνωστού Σαλαμινιώτη παράγοντα . Η κοπέλα λοιπόν βρήκε σε κεντρικό σημείο της Σαλαμίνας ένα πορτοφόλι με 400 ευρώ . Και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να το παραδώσει στην αστυνομία . Η οποία βρήκε τον κάτοχο που ήταν ένας οικογενειάρχης άνεργος. Πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία για την σπουδαία αυτή πράξη της. Δικαιολογημένα λοιπόν καμαρώνει ο «Ναύαρχος » για την κόρη του……