Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

***Πολύ καλή δουλειά έγινε την χρονιά που πέρασε  από την Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣ Πειραιά στην οποία προΐσταται ο Αποστόλης Μαρούλης .

Τα πρωταθλήματα υποδομών αναβαθμίστηκαν και έγιναν περισσότερο ανταγωνιστικά . Το εφηβικό και το παιδικό διήρκεσαν από τον Οκτώβριο ως τον Μάιο και όχι μόνο για 2-3 μήνες. Οι αγώνες διπλασιάστηκαν και δημιουργήθηκαν δυο κατηγορίες . Σε όλους τους αγώνες του εφηβικού και τους περισσότερους του παιδικού ορίσθηκαν τριάδες διαιτητών με τα έξοδα να καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την ΕΠΣΠ. Ευχή μας του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.……

****Αυτό πάλι τι σας λέει; Για το Κύπελλο ερασιτεχνών που γράφτηκε χθες. Καταρχήν να πούμε ότι μετέχουν και τα σωματεία Γ’ Εθνικής ( καταργήθηκε το Κύπελλο που είχε δημιουργηθεί το 2013)  ενώ ο Κυπελλούχος της κάθε Ένωσης είναι υποχρεωτικό να λάβει μέρος στη συνέχεια στη διοργάνωση της ΕΠΟ. Και όχι όπως ήταν  μέχρι τώρα  προαιρετικό. Οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας προκειμένου να δώσουν ενδιαφέρον στον θεσμό, αποφάσισαν όπως ο Κυπελλούχος θα ανέρχεται στην Γ’ Εθνική . Εάν μετέχει ήδη ,τότε τη θέση του θα παίρνει ο φιναλίστ. Εδώ υπάρχει το εξής «κουφό». Σκέπτεστε τι θα γίνει αν μια ομάδα είναι μικρομεσαία στο τοπικό πρωτάθλημα, και πάρει το Κύπελλο , να ανεβαίνει στην Γ’; Τη στιγμή που άλλες ομάδες μάχονται για να βγουν πρωταθλητές στην Ένωση τους και μετά διεκδικούν την άνοδο μέσω των ψυχοφθόρων μπαράζ….

****Από προχθές η επί σειρά ετών ηγέτης της ΑΕ Νίκαιας είναι αναπληρώτρια γραμματέας αθλητικού τμήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ( ΑΝ.ΕΛ.) . Με αυτή την ιδιότητα θα παρακολουθήσει την αυριανή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ….

***Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον προπονητή της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας Δημήτρη Βουτσινά για τον θάνατο του πεθερού του. Μάλιστα για να παραστεί την κηδεία του μετέβη μαζί με τη σύζυγο του Ελένη στη  Μυτιλήνη….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply