Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ολοκληρώνονται  λοιπόν σήμερα τα επίσημα πρωταθλήματα με δυο αγώνες πλέι  οφ της Γ’ Κατηγορίας , τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όλα σχεδόν τα   σωματεία έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα περίοδο. Από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο . Αυτές που έχουν μείνει, πολύ πίσω είναι οι επίσημες αρχές , όσον αφορά τις εργασίες στα γήπεδα. Τώρα που είναι νεκρή αγωνιστικά περίοδος, θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει τα έργα . Για το γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης  μάθαμε αρχικά ότι υπήρξε πρόβλημα με τον εργολάβο , στον οποίο ανατέθηκε το έργο. Τώρα μαθαίνουμε ότι βρέθηκε ( 😉 λύση  και η ανακατασκευή του χλοοτάπητα θα γίνει τον Αύγουστο(!!!) Ούτε καν Ιούλιο. Τότε που θα έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες . Και μιλάμε για ένα γήπεδο στο οποίο γυμνάζονται αρκετές ομάδες με τις ακαδημίες τους. Οι οποίες αναγκαστικά θα « ξεσπιτωθούν». Κι όμως θα μπορούσε να γίνουν τα έργα αυτό το διάστημα. Μας είπαν ότι φταίνε οι  γραφειοκρατικές διαδικασίες . Και εγώ με το ..φτωχό μου το μυαλό ρωτάω γιατί όλα αυτές οι κινήσεις δεν γίνονταν νωρίτερα. ….

Πάμε τώρα στο Πέραμα . Από τον Μάρτιο μας είχαν πει ότι θα κλείσει το γήπεδο για να ανακατασκευαστεί ο χλοοτάπητας. Είχαμε ακούσει ότι είχε γίνει και η εκταμίευση των χρημάτων . Τώρα…. σιωπή. Κανείς δεν λέει κουβέντα. ….

Όσον αφορά το γήπεδο του ΣΕΦ που θα έκλεινε από πέρυσι μάθαμε από έγκυρη πηγή ότι ο φάκελος για την ανακατασκευή  έχει σταλεί στο Ελεγκτικό  Συνέδριο  και μάλλον στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου θα συζητηθεί η νομιμότητα  και η κανονικότητα του έργου. Άρα και η έγκριση της δαπάνης αν είναι πλήρης  δικαιολογητικών ο φάκελλος…..

Α, για να μην ξεχνιόμαστε . Ο αγώνας του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου με την Αμφιάλη για το προπαιδικό πρωτάθλημα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει χθες το πρωί στο ΣΕΦ , αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από την βροχή. Ως συνήθως δηλαδή. Τι κρίμα τα παιδιά που δεν ήξεραν να παίξουν …πόλο…..

Τις προτάσεις του για να λειτουργήσει σωστά η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού υπέβαλε προς τη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί ο πρώην πρόεδρος της Θύελλας Θεόφιλος Ελευθερίου . Δεν είναι παράλογα αυτά που ζητά . Το θέμα είναι πόσο θεωρούνται εφικτά από τα υπόλοιπα μέλη…..

Αποχωρεί από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο Βασίλης Τσιτούρας  το οποίο υπηρέτησε αρχικά σαν διαιτητής και στη συνέχεια σαν παράγοντας. Οι εκάστοτε  απόψεις του δεν άρεσαν σε κάποιους. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι  ένας σπουδαίος και ρομαντικός εργάτης που λάτρεψε την μπάλα και φυσικά την ομάδα του τον Αστέρα Νίκαιας , δίνοντας ένα δικό του χρώμα και τόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να μην επιμείνει στην απόφαση του. Διαφορετικά…. Θα μας λείψεις φίλε…..