Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ο Πειραιάς ανακηρύσσει σήμερα τον νέο του εκπρόσωπο  στην Γ’ Εθνική . Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στη Νεάπολη. Ευχή όλων των Πειραιωτών είναι να κερδίσει το ποδόσφαιρο . Να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα  και να κυλήσουν όλα ομαλά. Στο  τέλος όλοι να μιλάνε για το θέαμα και να μην ασχοληθούν με άλλα θέματα και η διαιτησία να περάσει απαρατήρητη…..

Μια περίεργη υπόθεση απασχόλησε τα ΜΜΕ χθες . Όπως γράφτηκε  περίπου 30 άτομα, που επέβαιναν σε μηχανάκια και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έκαναν «ντου»  στο καφέ  που διατηρεί  ο Πειραιώτης  διαιτητής Κώστας Καρυοφύλλης επί της οδού Θηβών στο Περιστέρι, προκαλώντας όχι μόνο υλικές ζημιές αλλά φέρεται να κτύπησαν τόσο τον ίδιο , όσο και τρεις υπαλλήλους του καταστήματος . Επαναλαμβάνουμε αυτά γράφηκαν στο διαδίκτυο και κάποιοι το συνέδεσαν με την βία του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο  Καρυοφύλλης με δήλωση του μετά φωτογραφίας υποβάθμισε το γεγονός διαψεύδοντας αυτά που γράφτηκαν και πρόσθεσε ότι κάτι συνέβη μόνο , έξω από το μαγαζί που δεν είχε σχέση με τον ίδιο .Να σημειωθεί ότι ο Κώστας επανήλθε φέτος στην διαιτησία μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, σφυρίζοντας μόνο ένα αγώνα Γ’ Εθνικής και ένα Β’ Πειραιά….

Γενική Συνέλευση προυπολογισμού θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιώς  και καλούνται όλα τα μέλη να δώσουν το παρών……

Μια ζωή κοντά στην ΑΕ Μοσχάτου οι αδελφοί Βαγγέλης και Παναγιώτης Λιαγουρόπουλος που αγαπάνε παθολογικά την ομάδα και όπως μας είπαν είναι στο πλευρό του Στέφανου Φαναρίτη……

Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιείται απόψε στις 20.00  στο Αρχελάου Θέατρο στους Θρακομακεδόνες . Είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη Κρητικόπουλο , την μεγάλη δόξα των γηπέδων που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια.

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αθήνας οι βετεράνοι του Εθνικού Πειραιά και φυσικά η «ψυχή» του θεάτρου Νίκος Σιδηρόπουλος που είναι ειδικός σε τέτοιου είδους  παρουσίες  …..

Αύριο το βράδυ στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο γραφικό λιμανάκι της Χαραυγής ο ποδοσφαιριστής του Πυθαγόρα Περάματος  Μάριος Ιωσηφίδης παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα . Η διοίκηση του συλλόγου , το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του εύχονται βίον ανθόσπαρτο.  Ειδικά οι συμπαίκτες του , όπως μαθαίνω ,του ετοιμάζουν φιέστα . Τις καλύτερες ευχές μας στο όμορφο ζευγάρι για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής….