Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα που ανέδειξε η στήλη σχετικά με το θέμα που δημιούργησε η διοίκηση του ΣΕΦ  σχετικά με τα γραφεία που στεγάζεται η ΕΠΣ Πειραιά στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου .

Οι πληροφορίες μας δεν ήταν λανθασμένες  . Όπως μάθαμε  έχει γίνει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα από την διοίκηση του ΣΕΦ κατά της ΕΠΣΠ  για  έξωση από τα γραφεία της τα οποία θα εκδικαστούν στις 8 Ιουνίου .Η αγωγή έγινε μέσω δικηγορικού γραφείου . Παρά  τις εκκλήσεις της ΕΠΣΠ προς το ΣΕΦ , κανένας δεν παρουσιάστηκε από την διοίκηση για να δώσει εξηγήσεις .Ο μόνος που βρέθηκε και έδειξε κατανόηση ήταν ο συντονιστής διευθυντής του ΣΕΦ κ. Δημόπουλος . Όπως ακούγεται , σκοπός  της  διοίκησης του σταδίου είναι να ενοικιαστεί ο χώρος σε ιδιώτη για εκμετάλλευση ώστε να γίνει εκεί εστιατόριο ή καφετέρια ή οτιδήποτε άλλο. Ένας χώρος που κατασκευάστηκε με ιδρώτα και αίμα από τους ανθρώπους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου , πέτρα- πέτρα…. Και δεν είναι μόνο αυτό . Λέγεται ότι υπάρχει σκέψη από τη διοίκηση του ΣΕΦ  με το που ανακατασκευαστεί  το ποδοσφαιρικό γήπεδο , να ενοικιαστεί σε ιδιώτη και τα σωματεία του Κεντρικού Πειραιά να πληρώνουν προκειμένου να χρησιμοποιούν  τις εγκαταστάσεις . Οι  άνθρωποι  του ερασιτεχνικού αθλητισμού γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφή ιδιαίτερα για τα σωματεία που διαθέτουν τμήματα υποδομών.  Επαναλαμβάνουμε όλα αυτά είναι πληροφορίες. Καλό θα είναι η διοίκηση του ΣΕΦ να τοποθετηθεί επί των θεμάτων αυτών και να  διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει .Η διοίκηση της ΕΠΣΠ  πάντως  θα τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος  μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ  ενώ θα επιδιώξει να έλθει σε επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, τον ΓΓΑ Ι. Συνοδινό, τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά  Γ. Γαβρίλη και τον Δήμαρχο Πειραιά Ι. Μώραλη.…

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών χθες το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Σχιστού για να πει το «στερνό αντίο» στον Κώστα Κούμτσιο, τον παράγοντα της Δόξας Πειραιά που έφυγε στα 52 του χρόνια ,κτυπημένος από την επάρατη νόσο. Από την ΕΠΣΠ παραβρέθηκαν οι κ. Κ. Χολέβας ,  Π. Λαπατάς , Σωκ. Πτερνέας ,  ο πρώην σύμβουλος Μιχ. Μουσελής , οι προπονητές Γ. Κουρής, Δ. Γιαννούλης και φυσικά σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας παλαίμαχοι αλλά και ποδοσφαιριστές της σημερινής ομάδας……

Σήμερα στο  dailytvradio η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..

Στην Αθηναϊκή Λέσχη με γραβάτα και κουστούμι παρακαλώ θα βρεθεί απόψε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας για να παρακολουθήσει την ομιλία- διάλεξη του διακεκριμένου ιατρού – ενδοκρινολόγου και αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Ιωάννη Ντούπη με θέμα τον σακχαρώδη διαβήτη. Ο Γενικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του  γιατρού που τον έχει βοηθήσει πολύ στο πρόσφατο παρελθόν σε κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε….