Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Βλέποντας το βράδυ της Κυριακής όλο αυτόν τον κόσμο να έχει κατακλύσει, στην κυριολεξία το γήπεδο του Μοσχάτου  για τα τελικά του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ , καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία . Κι όλα αυτά ενώ ο καιρός ήταν βροχερός και παράλληλα ήταν ο τελικός μπάσκετ  της Ευρωλίγκα με την συμμετοχή του Ολυμπιακού.  Συγχαρητήρια λοιπόν στον πρόεδρο της Επιτροπής Υποδομών Αποστόλη Μαρούλη και τους συνεργάτες του Σταύρο Μορφόπουλο και Νίκο Χοχλάκη που κατέβαλλαν τεράστιες προσπάθειες για τη σωστή λειτουργία των πρωταθλημάτων υποδομής . Πρωταθλήματα που διεξάγονται όλη την αγωνιστική περίοδο χωρισμένα σε κατηγορίες. Έχει σημασία αυτό….

Συγχαρητήρια στους δυο φιναλίστ του τελικού την  πρωταθλήτρια ομάδα του Εθνικού Πειραιά αλλά και για τον Ίκαρο Καλλιθέας για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αλλά και την συμπεριφορά που έδειξαν . Αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον……

Οι Λέοντες Καμινίων απέδειξαν πόσο ομάδα είναι . Όταν ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια είχαν όνειρο να φτάσουν ψηλά. Χωρίς όμως να βιαστούν , αλλά με αργά και σταθερά βήματα . Και το κατάφεραν φέτος . Προσωπικά το θεωρώ σωματείο υπόδειγμα για την οργάνωση του και τη σωστή λειτουργία του…

Ούτε μπορούσαμε να το φανταστούμε αυτό. Γράψαμε χθες  για έναν προπονητή που «έστησε » στο ραντεβού το Σάββατο στο γήπεδο Νίκαιας  πρόεδρο σωματείου  με τον οποίο θα συζητούσαν για να συνάψουν συνεργασία . Και «τσίμπησε» , άλλος. Γιατί την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο είχαν ραντεβού  ένας άλλος πρόεδρος με άλλο προπονητή για να τα βρουν . Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας από τους δυο τεχνικούς  απέρριπτε τις κλήσεις του προέδρου, ενώ ο άλλος απλά δεν απαντούσε. Στην δεύτερη περίπτωση …..προδόθηκαν μόνοι τους . Γιατί πρόεδρος και προπονητής επικοινώνησαν μαζί μας !!!Κατά…. λάθος λοιπόν βγάλαμε – διπλή – είδηση. Μην περιμένετε όμως να πω ονόματα . Τουλάχιστον για την  ώρα……..

Ήταν σπουδαίο παλικάρι ο  Κώστας Κούμτσιος ένας αφανής  εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που δούλεψε πολύ στις ακαδημίες .Με ανεκτίμητη προσφορά στη Δόξα Πειραιά.  Τι ειρωνεία. «Έφυγε » ανήμερα της γιορτής του αρκετά ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που τον βασάνισε τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Στο διάστημα αυτό απείχε διακριτικά πολεμώντας την ασθένεια του . Ήταν ένας μαχητής της ζωής που δούλευε σκληρά , κάτω από δύσκολες συνθήκες , στα Ελληνικά Πετρέλαια Στην οικογένεια του και τον γιο του Γιώργο τερματοφύλακα της Δόξας , τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια . Καλό ταξίδι φίλε….