Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αναπλασμένη  πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι  η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Παράλληλα έγινε λιτανεία της εικόνας της Παναγίας του Σουμελά. Τα έξοδα της ανάπλασης της πλατείας καθώς και του νέου μνημείου ανέλαβε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έδωσε το παρών στην εκδήλωση μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και αρκετούς επισήμους. Την ΕΠΣΠ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας….

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική των πλέι όφ/άουτ   και των τριών κατηγοριών , αφού όλα ξεκαθάρισαν από το Σαββατοκύριακο που πέρασε . Έτσι στην Α’ Κατηγορία ανέρχονται η Θύελλα Μοσχάτου και τα Αστέρια Δραπετσώνας και στη Β’ οι Λέοντες Καμινίων . Υποβιβάζονται από την Α’ οι Σαλαμινομάχοι και ο Άρης Αμφιάλης και  από την Β’  οι Φίλαθλοι και ο Μιθριδάτης …..

Σώθηκε τελικά η Σπίθα και παρέμεινε στη Β’ Κατηγορία. Μια χρονιά κακή πέρασε χωρίς άσχημες συνέπειες. Ο ιστορικός σύλλογος της Νίκαιας  πάντως κατάφερε να «ρίξει » τον Μιθριδάτη ( 3-1) που ήταν ο κακός του «δαίμονας » αφού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τον είχε νικήσει δυο φορές( 2-0, 3-0)…..

Όσον αφορά τον Μιθριδάτη που έχει παράπονα από τη διαιτησία να επισημάνουμε ότι  η χρονιά δεν χάθηκε το Σάββατο . Από την αρχή του πρωταθλήματος κάτι δεν πήγε καλά. Επειδή μας έχουν δείξει από το παρελθόν ότι μπορούν  , καλό θα είναι να ανασυνταχτούν και να φτάσουν και πάλι ψηλά την ομάδα. Ο Μιθριδάτης έχει και δυναμική , αλλά και κόσμο , που φέτος όμως απογοητεύτηκε…..

Τέτοιο στήσιμο δεν έχει ξαναγίνει . Πρόεδρος συλλόγου είχε ραντεβού με γνωστό προπονητή το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Νίκαιας, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους . Ο προπονητής όχι μόνο δεν εμφανίστηκε , αλλά όταν ο πρόεδρος άρχισε να τον καλεί στο τηλέφωνο  , αυτός απέρριπτε τις κλήσεις .Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος «έφαγε πόρτα» κατά το κοινώς λεγόμενο . Όπως  σίγουρο  είναι ότι η πόρτα του συλλόγου έχει πλέον κλείσει οριστικά γι’ αυτόν το προπονητή….

Ευχαρίστησε ο Πάρης Παπαϊωάννου τους διοικούντες  της Δόξας που του εμπιστεύτηκαν την ομάδα. Δηλαδή τα αδέλφια του ….

Μεγάλη χαρά για τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της  Προοδευτικής Μιχάλη Χατζηαθανασίου και τη σύζυγο του Νότα. Χθες το απόγευμα στην ιερά μονή του Προφήτη Ηλία Γαλατσίου στο Αττικό Άλσος  βαπτίστηκε το εγγονάκι  τους , παιδί του γιου τους Μάνθου και της νύφης τους Σωσσάνας Αρβανίτη. Στον μικρό δόθηκε το όνομα Μιχαήλ , οπότε η χαρά του παππού ήταν διπλή. Να σας ζήσει ο Μιχαλάκης ….