Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την Δευτέρα γίνεται η Γενική Συνέλευση στον Περαμαϊκό . Μια πολύ καθοριστική και  κρίσιμη στιγμή για τον ιστορικό σύλλογο και το μέλλον του. Οι μέχρι τώρα κινήσεις είναι αποκαρδιωτικές . Δυστυχώς η κατάσταση και το αδιέξοδο που έχει βρεθεί η ομάδα, δεν συγκινεί πολλούς φίλους . Ο κόσμος που κάποτε κατέκλυζε τα γήπεδα , έχει ουσιαστικά απομακρυνθεί .Όμως θα πρέπει κάτι να γίνει . Κάποιοι  οφείλουν  να αναλάβουν πρωτοβουλία. Ο Περαμαϊκός δεν πρέπει να σβήσει. Το επιβάλλει η τεράστια ιστορία του……

Στην ίδια κατάσταση   βρισκόταν πέρυσι ο Αίας Σαλαμίνας .Στο χείλος του γκρεμού. Κι όμως οι άνθρωποι της ομάδας βρήκαν τη δύναμη και κατάφεραν να ανασυνταχθούν και ο θρυλικός «Άγιαξ »   βρήκε και πάλι τον δρόμο του…….

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ/άουτ της Α’ και Β’ Κατηγορίας  διεξάγεται σήμερα ενώ των πλέι οφ της  Γ’ αύριο. Δεν αποκλείεται η κατάσταση να ξεκαθαρίσει από τώρα  και δεν θα χρειαστεί να  φτάσουμε στο τέλος .

Να σημειωθεί ότι τα πλέι οφ/άουτ της Α’ και Β’ ολοκληρώνονται την προσεχή Τετάρτη , ενώ της Γ’ την επόμενη Κυριακή…..

Την Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση του σκούτερ που έχει θέσει σε λαχειοφόρο αγορά η ΕΠΣ Πειραιά, μοιράζοντας δωρεάν τους λαχνούς στα σωματεία, για την ενίσχυση τους. Αλήθεια, οι ομάδες τους έχουν πουλήσει ή τους έχουν κρατήσει;…..

Ανέλαβε  νέος προπονητής σε ομάδα Α’ Κατηγορίας και μίλησε για κάποιο συγκεκριμένο παίκτη πως θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής όμως εθεάθη σε κεντρικό σημείο να συζητά με παράγοντα άλλης ομάδας. Προφανώς για την μεταγραφή. Εκτός αν συζητούσαν για το…Σαρβάιβορ  που βρίσκεται σε …κρίσιμο σημείο. Δεν μπορώ πάντως να πάρω…. όρκο, γι ‘ αυτό…..

Μιας και αναφερθήκαμε για την τηλεοπτική αυτή επιτυχία που έχει σπάσει όλα τα μηχανάκια της AGB , να πούμε ότι στην ΑΕ Μοσχάτου επικρατεί προς το παρόν πλήρης μεταγραφική « άπνοια». Που καιρός για την ομάδα όταν ο Φαναρίτης ασχολείται με τον …Ντάνο , την Ευρυδίκη και τις κοτσίδες της Λάουρας……

Στη Χαραυγή είχαν Γενική Συνέλευση χθες βράδυ. Οι εσωκομματικές κόντρες πάντως είχαν αρχίσει εδώ και καιρό.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δυο στελέχη του συλλόγου ο Κώστας Ανδρέογλου και ο Μιχάλης Φωτάκης  βρίσκονται σε μεγάλη αντιπαράθεση με απρόβλεπτες εξελίξεις . Ο λόγος είναι το …τάβλι . Η αποδοχή του Κώστα προχθές βράδυ στο κυλικείο του γηπέδου στην κάμερα του παλαιού γκολκίπερ της ομάδας Νίκου Μάνη  ότι ο αντίπαλος του αυτή την περίοδο είναι ανώτερος ( ενώ χρησιμοποίησε και μια άλλη φράση που έχει σχέση με …φάρδος) εξομάλυνε κάπως την κατάσταση . Μέχρι πότε όμως ; Πάντως προβλέπονται ομηρικές μάχες στη συνέχεια….