Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η «καμπάνα» έπεσε στη Χαραυγή , όπως  ανέμεναν οι περισσότεροι. Η Πειθαρχική στηρίχτηκε βασικά στο Φύλλο αγώνα και αποφάσισε σχετικά. Όσον αφορά την περιβόητη ιατρική γνωμάτευση που δεν δόθηκε από τον γιατρό του αγώνα δεν κρίθηκε αναγκαία. Ο τελευταίος πάντως  που κλήθηκε από την  Επιτροπή , προσκόμισε έγγραφο που αναφέρει  το γεγονός και  τονίζει ότι ο βοηθός Κεφαλιακός Κ. ισχυριζόταν ότι αισθανόταν ζαλάδες από το μπουκάλι  που «δέχτηκε» . Παράλληλα ο βοηθός κατέθεσε έγγραφο από Νοσοκομείο το οποίο επισκέφτηκε μετά από τον αγώνα. Ο Πτερνέας πάντως εντυπωσιάζει με τις σημερινές δηλώσεις του δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΠ και αναφέρει πως για το θέμα στο Δευτεροβάθμιο εφετείο  της ΕΠΟ , θα αποφασίσει η αυριανή Γενική Συνέλευση του συλλόγου ……

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά διαψεύδει δημοσίευμα ιντερνετικής σελίδας, η οποία μάλιστα διαφημίζει  την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μπαράζ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ- ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, απλούστατα γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχει δεχθεί, καμμιά επίσημη πρόταση – δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον.Για το αν θα υπάρξει Live τηλεοπτική μετάδοση του Μπαράζ θα υπάρξει επίσημη  ανακοίνωση από την  Ε.Π.Σ.Πειραιά….

Επειδή γράφτηκαν και ακούστηκαν διάφορα για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μπαράζ ΑΠΟ Κερατσίνι – Οδηγήτρια , η ΕΠΣΠ προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει σχετικά ….

Δεν θα πραγματοποιηθεί  τελικά η συγχώνευση των Σαλαμινομάχων με τον Αμπελακιακό, μετά από απόφαση των πρώτων που αποφάσισαν να κρατήσουν την ομάδα αυτόνομη και τη νέα περίοδο. Για να δούμε . Θα τα καταφέρουν;…..

Σε  έγγραφη απολογία εντός τριών ημερών   κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή  ο παράγοντας της ΑΕ Νίκαιας Σάκης Τσαμούρης  για τον αγώνα πλέι όφ με τη Θύελλα Μοσχάτου . Στον ..αποχαιρετιστήριο αγώνα του , αφού ήδη οδεύει για Κύπρο Κορυδαλλού ……