Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Όλα για όλα τα παίζουν αύριο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα με τον Άρη Αμφιάλης , με τους Κορυδαλλιώτες να σώζονται  και με ισοπαλία.  Ποιος θα το πίστευε όταν ξεκινούσαν τα πλέι άουτ πως  ο Παντζιτζιφιακός με ένα βαθμό θα σωζόταν άνετα αφού έκανε δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια , σε αντίθεση με  την Θύελλα – Αχιλλέα που ξεκίνησε με 3 βαθμούς , αλλά  μετράει δυο ήττες ……

Και ξαφνικά ήλθαν τα  πάνω – κάτω στον Ατρόμητο Κερατσινίου που θεωρούσε σίγουρη την άνοδο. Στο 90’  έγινε το «μπαμ» και γνώρισε την ήττα , με τα Αστέρια Δραπετσώνας να έχουν τώρα, τον πρώτο λόγο στην άνοδο. Αυτό που χρειάζεται τώρα στους Κερατσινιώτες είναι η ψυχραιμία και όχι αυτά που ακούστηκαν στα αποδυτήρια μετά το  τέλος. Για να μην γκρεμίσει αυτό που με τόσο κόπο έχει φτιαχτεί φέτος όλη τη χρονιά….

Κι όμως υπάρχει κορυφαίο  στέλεχος των Αστεριών  Δραπετσώνας ο Νίκος Κλιτσίδης , που δεν πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την ομάδα έτσι για …γούρι. Κι αυτό του βγαίνει . Οπότε  τα μόνα Αστέρια που θα βλέπει είναι αυτά στον …ουρανό…..

Τέλος από την ΑΕ Νίκαια ο Γενικός Αρχηγός Σάκης Τσαμούρης , επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Καλά το δεύτερο δεν νομίζω ότι ισχύει. Εξ’ ου και η ανακοίνωση της διοίκησης που αφήνει πολλά υπονοούμενα .  Οι πληροφορίες μου πάντως λένε ότι ο Σάκης πηγαίνει στη Κύπρο. Όχι σε αυτή με την οποία ανταλλάσουμε …δωδεκάρια στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον  . Στην άλλη την Κύπρο  αναφέρομαι. Του Κορυδαλλού…..

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι Λέοντες Καμινίων που πάνε φουλ  προς Β’ Κατηγορία. Για πρώτη φορά . Μια ομάδα που ξεκίνησε με σωστά,  σταθερά βήματα και γερές βάσεις….

Ο αμυντικός στην γραμμή του τέρματος δίπλα στον τερματοφύλακα. Ο αντίπαλος  εκτελεί φάουλ  η μπάλα βρήκε στον αμυντικό και κατέληξε στα δίκτυα . Με ποιο σκεπτικό ο βοηθός έδειξε …..οφσάιντ; Ευτυχώς πάντως που ο έμπειρος διαιτητής Κώστας Καρυοφύλλης, τον αγνόησε…..

Φώναζε τόσο καιρό  ο Τσιτούρας  ότι η ομάδα του δεν παίρνει ποτέ πέναλτι , και τώρα που της δόθηκε  το πέταξε άουτ ο παίκτης.  Καλά δεν ήταν τόσο καιρό που δεν τους έδιναν οι διαιτητές; Τι το ήθελαν τώρα; Για να τους δημιουργηθούν  …ψυχολογικά προβλήματα;….

Από ένα ημίχρονο σφύριξαν ο Γιάννης Σπάθας και ο Μπάμπης Μοιραδωράκης  στον αγώνα βετεράνων για την αδελφοποίηση Πειραιά – Μυτιλήνης . Αυτό έχει γραφτεί ήδη . Αυτό που δεν ξέρουν οι πολλοί είναι ότι ο Γιάννης εμφανίστηκε με ..κόκκινο σορτσάκι και ευτυχώς που ήταν ο φροντιστής της Προοδευτικής ο Στάθης Δαφνάς και του έδωσε ένα μαύρο που είχε το νούμερο 1 και ο Σπάθας μπαίνοντας στο γήπεδο να σφυρίξει  , θύμιζε τον ….Τζανλουίτζι Μπουφόν. Για να μη πω για τον Μοιραδωράκη και την εκκεντρική παρουσία του , αφού  το σορτσάκι του ήταν ιδιαίτερα …καυτό θυμίζοντας παλιές εποχές της περασμένης 30ετίας. Χώρια ότι εμφανίστηκε στο γήπεδο με γυαλιά …ροζουλί χρώματος. Έψαχνε καιρό για να τα βρει;….