Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την επίσημη άποψη της ΕΠΣ Πειραιά μεταφέρει σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της  Ένωσης Τάσος Κορφιάτης :« Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε και ακούμε διάφορα ανεύθυνα πράγματα  στα γήπεδα ή μέσω τύπου ή στο Facebook καλό θα είναι αυτοί που τα λένε , να σκέπτονται πρώτα . Το καλύτερο είναι να συζητήσουν σωστά και υπεύθυνα με ανθρώπους της ΕΠΣΠ για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Να είστε σίγουροι ότι μέσω του διαλόγου , θα βρεθεί άκρη  και θα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις .»…..

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση της ΕΠΣΠ για τις εξαιρέσεις διαιτητών  που ζητούν τα σωματεία. Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο  που όλοι ζητούν να τους παίζουν αξιολογημένοι διαιτητές . Λογική κίνηση . Άλλο όμως αυτό  και άλλο να ζητάς να διαιτητεύσουν συγκεκριμένοι διαιτητές και παράλληλα να ονοματίζεις αυτούς που δεν θέλεις να σε παίζουν . Και δεν μιλάμε για έναν αλλά για μια ολόκληρη ομάδα 5-6 διαιτητών !!!!Και επειδή όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν πολλοί διαιτητές  , αυτό είναι κάτι σαν ένα είδος ορισμού . Από την πλευρά της η  Επιτροπή Ορισμού , όπως ξέρουμε δεν ενδίδει σε τέτοιου είδους υποδείξεις .Θα πρέπει όμως  να  προσέχει και να μην δίνει δικαιώματα σε κανένα . Όπως άλλωστε και οι διαιτητές . Το διάστημα αυτό παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς  για τις ομάδες . Ας το καταλάβουν καλά όλοι…..

Το μεγάλο ντέρμπι Ερμή Κορυδαλλού – Οδηγήτριας θα παρακολουθήσει αύριο ο τεχνικός του ΑΠΟ Κερατσίνι Βασίλης Σπάθας . Θα μου πείτε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα ενδέχεται να είναι αντίπαλος στο μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος . Ο νεαρός προπονητής  θέλει να δει ένα ποδοσφαιριστή  του Ερμή ο οποίος έκανε ένα καλό πρωτάθλημα φέτος και έχει  σημειώσει και 19  γκολ. Περισσότερα δεν λέω……

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Αστέρας Κερατσινίου μετέχει στα πλέι όφ . Και μάλιστα κάθε χρόνο και καλύτερα . Πρόπερσι ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς , πέρυσι με έναν και φέτος με δυο .Συμμετρική άνοδος …..

Τελικά ο προπονητής της ομάδας Α’ Κατηγορίας που λέγαμε ότι έχει συμφωνήσει με σύλλογο του ίδιου ομίλου , ανακοίνωσε χθες προς τον πρόεδρο του ότι αποχωρεί. Άρα οι πληροφορίες του  φίλου μας , αλλά και συνεργάτη πλέον της στήλης, Ντίνου Ανδρακάκου επιβεβαιώθηκαν .Δυστυχώς οι πληροφορίες  λόγω δέσμευσης θα δίνονται για την ώρα με το ….σταγονόμετρο. Για να μην πω με το …καλαμάκι……