Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολύ θόρυβος έγινε για το θέμα της τιμωρίας του ποδοσφαιριστή του Πειραϊκού  Σ. Ζωγράφου . Αρχικά ο παίκτης τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές για εξύβριση αντιπάλου ενώ είχε βρίσει και τον διαιτητή. Έγινε όμως λάθος  και την ευθύνη γι’ αυτό ανέλαβε το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Νίκος Παρασκευάκος που  έβαλε την ποινή  αφού είχε διαβάσει  μόνο το ένα σκέλος στο φύλλο αγώνα . Το λάθος αντελήφθη πρώτος ο Μιχάλης Μουσελής που βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΣΠ . Δημιουργήθηκε θέμα και η υπόθεση έφτασε στην Πειθαρχική επιτροπή , όπου ο πρόεδρος της Αντώνης Ανούστης  διόρθωσε το λάθος και τιμώρησε τον παίκτη με πέντε( 5) αγωνιστικές . Σε επικοινωνία του με τη στήλη ο Νίκος Παρασκευάκος τόνισε : « Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε , οφείλω να διευκρινίσω το εξής .Είμαι σχεδόν 20 χρόνια στην ΕΠΣΠ . Έχω περάσει από διάφορες επιτροπές.  Το λάθος είναι 100%δικό μου γιατί λόγω σοβαρής υποχρέωσης μου βιαζόμουν να φύγω .  Απορώ με τον φίλο και συνεργάτη μου Μιχάλη Μουσελή που έκανε τόση φασαρία , για ένα  ανθρώπινο λάθος του  φίλου του . Νομίζω ότι όλοι κάνουμε  κάποια στιγμή λάθη στη δουλειά μας .»  Να διευκρινίσουμε ότι τις μικρές ποινές βάζει η Επιτροπή Πρωταθλήματος . Από κει και πέρα τις πιο σοβαρές πράξεις τις παραπέμπει στην Πειθαρχική η οποία αποφασίζει σχετικά. Αυτό γίνεται χρόνια , και το γνωρίζουν όλοι. …

Στο θέμα της συζήτησης  για την συγχώνευση Αμπελακιακού- Σαλαμινομάχων , θα παραστεί και η ΕΠΣ Πειραιά  με εκπροσώπους της . Η Ένωση ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που της έγινε. Έτσι θα πρέπει να γίνεται . Πάντα η ΕΠΣΠ  πρέπει να είναι κοντά στα σωματεία της , αλλά και αυτά θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη της , την άποψη της Ποδοσφαιρικής αρχής τους…..

Είχαμε γράψει προ καιρού ορμώμενοι από κάτι που ανέβασε  στο facebook   ο καλός φίλος Ντίνος Ανδρακάκος, ότι προπονητής συλλόγου  Α’ Κατηγορίας Πειραιά  έχει συμφωνήσει με ομάδα του ίδιου ομίλου. Μάλλον η στιγμή αυτή έφτασε. Σε λίγες μέρες …..

Άργησε , αλλά επέστρεψε τελικά . Ο λόγος για τον παρατηρητή της ΕΠΣΠ Γιάννη Αντωνόπουλο που γύρισε τελικά  από  τις Πασχαλινές του διακοπές στον Πύργο Ηλείας. Λίγο ακόμα και θα τον έπιανε η γιορτή του Αγίου Πνεύματος…..

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες  που έφυγε από κοντά μας ο καλός φίλος , παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υπεύθυνος του λογιστηρίου της ΕΠΣΠ Βασίλης Βλαχάκος  . Την Κυριακή στις 9.30 στον Προφήτη Ηλία της Καστέλλας θα γίνει το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του…..