Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Να διευκρινίσουμε κάτι . Εάν  η ομάδα που κατακτήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας έχει ήδη ανέλθει στη Γ’ Εθνική , το εισιτήριο ανόδου από το κύπελλο θα πάρει η φιναλίστ  του τελικού και όχι η δεύτερη ομάδα από την ίδια Ένωση . Να πούμε λοιπόν ότι στην περίπτωση που προχωρήσει το Κερατσίνι και φτάσει στον τελικό, αυτός θα προηγηθεί πριν από το μπαράζ των πρωταθλητών των δυο ομίλων της Α΄ Πειραιά  που ήταν αρχικά προγραμματισμένο  για τις 13 Μαΐου.  Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση να φτάσουν ψηλά οι Κερατσινιώτες κάτι που ευχόμαστε  . Διαφορετικά δεν έχουν καμία αξία  αυτά που προαναφέραμε…..

Αυτό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη με τους βετεράνους  στο Μοσχάτο ,επαναλαμβάνεται την προσεχή εβδομάδα στο Πέραμα. Την Τετάρτη λοιπόν 26 Απριλίου στις 17.45 στο γήπεδο Περάματος , ο σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών της πόλης γνωστός κι αυτός για το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο θα δώσει  αγώνα με την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά που μετέχει σε αυτή την προσπάθεια μαζί με τον σύλλογο Πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων « Αγάπη για τη ζωή»  προκειμένου να δοθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομο της περιοχής που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.…

«Τρίτη και φαρμακερή» για την Ένωση Καμινίων που τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ . Αν η ομάδα επανέλθει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας , θα ξεκινήσει με -6 βαθμού….

Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Δημήτρη Σαββατιανό. Μετά από 5 μήνες ο ικανός διαιτητής γυρίζει και σφυρίζει αύριο τον αγώνα ΑΟ Πειραιά- Αργοναύτη . Καλή επιτυχία…..

Ένα νέο μέλος απέκτησε  η οικογένεια της Χαραυγής. Είναι η δεύτερη κόρη του Γενικού Αρχηγού  και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή της ομάδας  Χρήστου Καφαντάρη και της Σίας Αγγελοπούλου κόρης του πρώην προέδρου του συλλόγου Χάρη Αγγελόπουλου Η  πανέμορφη και υγιέστατη  κουκλάρα που γεννήθηκε χθες  και θα πάρει  το όνομα Αριάδνη , ήλθε να συμπληρώσει την ευτυχία του ζεύγους που έχει ήδη και την Άννα- Μαρία….