Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη    

Published

on

Παίρνω αφορμή από τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟ Κερατσίνι  Βασίλη Σπάθα που έκανε μετά την επικράτηση με 4-0 επί της Κυπελλούχου Αθήνας  ομάδας των Σουρμένων.  Επειδή κάποιοι  φίλοι Αθηναίοι να  απαξιώνουν το Πειραϊκό ποδόσφαιρο κάνοντας συγκρίσεις να πούμε ότι τα αποτελέσματα δείχνουν το αντίθετο, τουλάχιστον σε επίπεδο κορυφής. Πριν από τρία χρόνια ο Εθνικός ανέβηκε πρώτος και αήττητος στα μπαράζ της  Γ’ Εθνικής. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι με την Προοδευτική  του Βασίλη Σπάθα που ανήλθε πανηγυρικά πρώτη και αήττητη. Για να φτάσουμε στην προχθεσινή σαρωτική πρόκριση του Κερατσινίου.  Κι όλα  αυτά τη στιγμή που ο Πειραιάς αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα  κυρίως γηπεδικά , κάτι που δεν συμβαίνει με την Αθήνα . Δεν λέμε  ότι το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι καλό ποιοτικά. Το αντίθετο θα λέγαμε. Αλλά συγκρίσεις γενικής φύσεως δεν μπορούν να γίνονται  υποθετικά . Οι συγκρίσεις γίνονται βάσει των αποτελεσμάτων . Αυτά λένε την πραγματικότητα…..

Δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει στο Κύπελλο το Κερατσίνι , πάντως μέχρι τώρα δείχνει ότι πάει πολύ καλά και στον σύλλογο κάνουν κρυφά όνειρα . «Ίσως το Κύπελλο Ερασιτεχνών να το έχουμε ακόμη απωθημένο από τον περυσινό μας αποκλεισμό στα πέναλτι στον αγώνα με  τον Ιάλυσο» έλεγε προχθές ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Αραβαντινός …….

Εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας την προσεχή Τετάρτη στον Πειραιά..Και άρχισαν ήδη οι γκρίνιες . Ότι είναι εργάσιμη μέρα και υπάρχει πρόβλημα . Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Δάφνης Ταμπουρίων Γιάννης Κυπραίος δήλωσε:

«Για την ομάδα είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να συμπληρώσουμε 11αδα καθώς σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας αδυνατούν να εξασφαλίσουν άδεια για να παρευρεθούν στο παιχνίδι. Ίσως η επιτροπή πρωταθλήματος πρέπει να επανεξετάσει την απόφαση της αυτή.» Καταρχήν να πούμε ότι η ΕΠΣΠ όρισε τους αγώνες για τις 17.45, όσο πιο αργά γινόταν. Το σημαντικό όμως είναι άλλο. Ότι αυτή η αγωνιστική την συγκεκριμένη ημερομηνία, έχει οριστεί από την αρχή της χρονιάς . Για του λόγου το αληθές , ας ανατρέξουν οι ενδιαφερόμενοι στον οδηγό ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που διανέμει η ΕΠΣΠ στο ξεκίνημα της περιόδου. Συγκεκριμένα στη σελίδα 100.

Να σημειωθεί επίσης ότι όλοι οι αγώνες για τα πλέι όφ ανόδου της Γ’ Κατηγορίας , θα διεξαχθούν  μόνο Κυριακή….

Η διοίκηση του Πανφαληρικού συλλυπείται τον παράγοντα του συλλόγου Φαίδωνα Τσικνάκο για τον θάνατο του αδελφού του Γιάννη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Αιγάλεω που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών…..