Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης δελτίων ελεύθερων ποδοσφαιριστών (επανεγγραφές).Παράλληλα  σήμερα το  απόγευμα  εκπνέει και η ημερομηνία υποψηφιοτήτων  για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣΠ που θα γίνουν την προσεχή Δευτέρα . Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα εκλεγεί η νέα διοίκηση. Από το απερχόμενο Δ.Σ. τα περισσότερα μέλη , αν όχι όλα , θα θέσουν υποψηφιότητα και πάλι. Θα υπάρχουν όμως και νέα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι. Ήδη το ανακοίνωσε  ο Μιχάλης Μουσελής  που καταθέτει σήμερα για τακτικό μέλος  και ο Σωκράτης Πτερνέας για αναπληρωματικό.

Για τον πρώτο να πούμε ότι παράλληλα με την υποψηφιότητα του , υπέβαλλε και την παραίτηση του από την προεδρία της ΑΕ Χατζηκυριακείου , επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, αλλά θα συνεχίσει να έχει το οικονομικό βάρος μέχρι τέλος της περιόδου . Απαντώντας όμως σε σχετική ερώτηση μας , ο Μ.Μ. τόνισε ότι σε καμία περίπτωση η υποψηφιότητα στις εκλογές  δεν  έχει σχέση με την παραίτηση από τον σύλλογο….

Ορισμένοι διαιτητές θα  πρέπει να σέβονται την Ένωση και αυτούς που τους εμπιστεύονται . Πάνω από όλα όμως τις ομάδες , τους ποδοσφαιριστές και τον ιδρώτα τους. Ειδικά όταν έχουν παίξει και οι ίδιοι μπάλα , δεν μπορούν να παίρνουν , ελαφρά τη καρδία, αποφάσεις . Είχαμε την τύχη ή την ατυχία αν προτιμάτε, να βρεθούμε την Κυριακή στο γήπεδο και να δούμε τη διαιτησία του Πετρουμιανού στον αγώνα ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα –ΑΟ Αγίου Δημητρίου . Είδαμε ανθρώπους στην εξέδρα να κλαίνε , να ουρλιάζουν , να βρίζουν από αγανάκτηση . Είδαμε και τους νικητές να μην πανηγυρίζουν , γιατί οι άνθρωποι είχαν αξιοπρέπεια …..

Άλλο και τούτο πάλι . Συνέβη στον αγώνα Δάφνης Ταμπουρίων – Ηρακλή Νικαίας . Στη λήξη του α’ ημιχρόνου  ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων γρονθοκόπησε παράγοντα της αντίπαλης ομάδας  Τον είδε ο νεαρός διαιτητής ο οποίος προέτρεψε παράγοντες της Δάφνης να τον αντικαταστήσουν. Όπως και έγινε. Στο τέλος όμως ο ρέφερι έγραψε στο Φύλο αγώνα τον παίκτη!!! Κι από τη στιγμή που έκανε αυτό , κακώς επέτρεψε στην ομάδα να κάνει την αλλαγή στο β’ μέρος , αφού ουσιαστικά απέβαλε τον ποδοσφαιριστή . Στην περίπτωση αυτή η Δάφνη θα έπρεπε να ξεκινήσει στην επανάληψη με  δέκα παίκτες …..

Πάει για εκλογές η ΑΕ Μοσχάτου . Επόμενο ήταν . Η ομάδα είχε ξεμείνει από παράγοντες . Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούσαν και φτάσαμε στο  σημείο, να πάει να παίξει την Κυριακή με τον Καραβά, μόνο με έναν άνθρωπο . Δεν αξίζει σε ένα τεράστιο σωματείο όπως είναι η ΑΕΜ να βρίσκεται σε τέτοια θέση. Το Μοσχάτο πρέπει να βρει και πάλι τον δρόμο του…..