Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει  ότι την προσεχή Τρίτη 28.2 είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης δελτίων ελεύθερων ποδοσφαιριστών (επανεγγραφές).Την ίδια μέρα λήγει και η ημερομηνία υποψηφιοτήτων  για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣΠ .Λοιπόν η κατάσταση όπως έχει μέχρι τώρα είναι . Δεν υπάρχουν παρατάξεις . Θα υπάρχουν όμως νέες υποψηφιότητες  ανθρώπων   που έχουν διατελέσει παράγοντες ομάδων και γνωρίζουν πολύ καλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εκεί θα εστιαστεί το ενδιαφέρον στις εκλογές της Δευτέρας 6 Μαρτίου…..

Μετά και την χθεσινή κλήρωση του Γιουρόπα λίγκ που φέρει τον Ολυμπιακό γηπεδούχο στο πρώτο ματς απέναντι στην Τουρκική Μπεσίκτας στις 9/3 , όλα δείχνουν ότι ο τελικός  του Κυπέλλου Πειραιά θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο 18 Μαρτίου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης …..

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου δεν περιλαμβάνει αγώνες για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας λόγω χρονικής ευχέρειας για τη συνέχεια . Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων αυτό θα περάσουν ένα ξεκούραστο τριήμερο . Οι υπόλοιποι αγωνίζονται κανονικά και η μόνη μέρα που θα κάθονται είναι η Καθαρά Δευτέρα…..

Ντέρμπι σήμερα στη Σαλαμίνα . Σαλαμινομάχοι απέναντι στον Αμπελακιακό. Σε διαφορετική περίπτωση θα  ήταν το γεγονός της χρονιάς. Τώρα όμως;;……

Το πρόβλημα της ΑΕ Αίγινας είναι σοβαρότατο . Η ομάδα όχι μόνο δεν έχει γήπεδο για να αγωνιστεί αφού αυτό έχει κλείσει για να γίνουν έργα , και αναγκάζεται να παίζει κάθε εβδομάδα στον Πειραιά σε διαφορετική έδρα, αλλά και οι προπονήσεις γίνονται στην περιοχή Κυψέλη του νησιού σε ένα γηπεδάκι – παγίδα ακατάλληλο και   μικρών διαστάσεων …..

Με την ευκαιρία να πούμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες κλείνει το γήπεδο Περάματος για ανακατασκευή του χλοοτάπητα….

Ταξίδι αστραπή στην Σύρο έκαναν το μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΠ Τάσος Κορφιάτης με τον παρατηρητή Γιάννη Αντωνόπουλο. Συνδύασαν το τερπνό μετά του ωφελίμου στην βασίλισσα των Κυκλάδων που είναι και πατρίδα του Τάσου . Και να τα ουζάκια, να τα χταποδάκια γιόρτασαν πρόωρα την …Σαρακοστή ……

«Μοιρασμένος» είναι ο Νώντας Καρνέσης . Ο «ναύαρχος» της Σαλαμίνας  φέτος ασχολείται, τόσο με την ομάδα της καρδιάς του τον Ολυμπιακό, όσο και με την ομάδα του νησιού του τον Αίαντα. Και κάνει έκκληση στον κόσμο της Σαλαμίνας να συμπαρασταθεί όσο καλύτερα γίνεται στην ομάδα…..