Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε ρυθμό εκλογών λοιπόν μπήκαμε ήδη. Αυτή την φορά θα έχουν διαφορετικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις προηγούμενες . Καταρχήν δεν φαίνεται να υπάρχει αντίπαλη, προς τη διοίκηση , παράταξη. Εκτός απροόπτου βέβαια. Η τωρινή είναι βέβαιο , ότι συνεχίζει με την υποστήριξη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. .Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει . Το αντίθετο  μάλιστα . Αυτή τη φορά τα σωματεία θα ψηφίσουν πρόσωπα . Έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους καλύτερους . Αυτούς που έχουν διάθεση, προσωπικότητα και ικανότητα για να προσφέρουν . Αυτή είναι η πραγματικότητα. Γιατί από  την απερχόμενη διοίκηση κάποιοι δεν  βοήθησαν . Είτε από το ΔΣ είτε από επιτροπές . Γι’ αυτό χρειάζεται να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές υποψηφίων . Τα σωματεία γνωρίζουν να επιλέξουν τους πιο ικανούς…..

Επικοινώνησε με τη στήλη ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός το όνομα του οποίου ακούγεται τον τελευταίο καιρό για συμμετοχή στα διοικητικά άλλου συλλόγου . Μας είπε χαρακτηριστικά:

 

« Σχετικά με όσα γράφονται και διαδίδονται έχω να πω ότι ουδέποτε έχω εμπλακεί διοικητικά με κάποια ομάδα   κι ούτε πρόκειται  να εμπλακώ στο μέλλον. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.»…

Τελικά οι ομάδες που ξεκίνησαν με μείον βαθμούς πάνε περίφημα . Ο Αίας είναι σε θέση ανόδου και αν δεν του είχαν αφαιρεθεί οι 6 βαθμοί θα ήταν στην κορυφή μαζί με την Αμφιάλη. Ο Αστέρας Νίκαιας που ξεκίνησε με -10 βρίσκεται στην έβδομη θέση  και θα ήταν στην τέταρτη αν δεν του είχε γίνει αφαίρεση βαθμών. Οι ίδιοι μέσα στην ομάδα δεν μιλάνε για 22 βαθμούς που γράφει η βαθμολογία αλλά για 32. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του  προέδρου Βασίλη Τσιτούρα στο facebook :« 32 βαθμοί ,  μέσα από πολύ δουλειά και το ταλέντο των παιδιών μας.32 βαθμοί ,κερδισμένοι με ιδρώτα, και από το βάρος του θεϊκού ,μείον δέκα..32 βαθμοί, για τα ”παιδιά ενός….διαφορετικού θεού”’..32 βαθμοί, δικαίωση για τον προπονητή μας….
32 βαθμοί. πόσοι θα τολμούσαν;;;;……