Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ανεπιθύμητο θεωρείται το σωματείο των Φιλάθλων από τα γήπεδα του  Δήμου  Κερατσινίου – Δραπετσώνας μετά τις ζημιές που προκάλεσαν άνθρωποι της ομάδας  στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Χαραυγής, με αφορμή τη διαιτησία. Μάλιστα η υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου Σταυρούλα Συράκου, ως μια μορφή εκβιασμού με έγγραφο της απείλησε την ΕΠΣΠ πως αν δεν άλλαζε το πρόγραμμα και να βγάλει τους Φιλάθλους από το γήπεδο , δεν θα επέτρεπε να γίνουν εκεί και οι άλλοι δυο αγώνες του Αργοναύτη και της Οδηγήτριας. Τελικά  το παιχνίδι Φιλάθλων – Θύελλας Μοσχάτου μετατέθηκε από τις 10 το πρωί στο γήπεδο Δραπετσώνας,  στις 12 το μεσημέρι στο ΣΕΦ. Όσο  για τα υπόλοιπα σχετικά με τις ζημιές στα γήπεδα , διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΣΠ.Λίγο σεβασμό και προσοχή από όλους

Απορρίφθηκε σαν εκπρόθεσμη από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση της ΑΕ Χατζηκυριακείου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής  της ΕΠΣΠ για τον μηδενισμό στον αγώνα με τον Ποσειδώνα . Η απόφαση βγήκε στις 2 Νοεμβρίου και την επόμενη μέρα δημοσιεύτηκε στον τύπο . Η ένσταση κατατέθηκε στις 10/11 . Δεν ξέρω αν ήταν μέσα στο δεκαήμερο που είχε δικαίωμα να την καταθέσει η ΑΕΧ ή αν είναι κατά μία μέρα εκπρόθεσμη. Είναι όμως απαράδεκτο να βγαίνει τώρα η ΕΠΟ μετά από 70 μέρες!!!! Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;;;;….

Οι καταστάσεις για τη δικαιολόγηση των απουσιών των αθλητών των Μικτών για τους 3 πρώτους αγώνες είναι έτοιμες. Θα μοιραστούν τη Δευτέρα 23-1-2017 στη προπόνηση από ώρα 15.00-18.00.
Όποιοι δε μπορέσουν να παραλάβουν θα βρίσκονται στην αλληλογραφία των σωματείων στα γραφεία της  ΕΠΣΠ.

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του προπονητή της ΑΕ Αίγινας Δημήτρη Βουτσινά. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα. στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο Σχιστού. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο….