Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την διαβεβαίωση του ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από πλευράς Αθλητικών εγκαταστάσεων  στον Δήμο Κορυδαλλού προανήγγειλε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης κατά την ομιλία του  στην κοπή της πίτας των βετεράνων της Προοδευτικής. Μίλησε για κατασκευή  δυο γηπέδων προπονητικού χαρακτήρα σε πρώτη φάση στο Σχιστό Κορυδαλλού καθώς και για  ανακατασκευή των  αγωνιστικών  χώρων  των γηπέδων της περιοχής , όπως και του στίβου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού . Παράλληλα τόνισε θα βοηθηθούν όσο γίνεται οικονομικά και τα σωματεία του Δήμου…..

Δυστυχώς κάποιοι  δεν προσέχουν και κάνουν λάθη . Όπως την εβδομάδα που πέρασε σε σύλλογο Β’ Κατηγορίας ο προπονητής της νικήτριας ομάδας  έκανε αλλαγή παικτών μικρής ηλικίας και έβαλε μεγάλους. Ευτυχώς γι’ αυτούς, που η αντίπαλη ομάδα , δεν πήρε χαμπάρι τίποτα . Θα μπορούσε αν έκανε ένσταση να κέρδιζε το παιχνίδι και να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς που θα την ανακούφιζαν βαθμολογικά. Ας προσέχουν λοιπόν οι ομάδες…

Για την επιστολή του Δημήτρη Σαββατιανού που δημοσιεύσαμε χθες, ακούστηκαν καλά σχόλια . Ο πρώην διαιτητής ξεκαθάρισε κάποια πράγματα τα οποία είπε με το όνομα τους. Η φράση του όμως «δεν εγκαταλείπω το πλοίο όταν αυτό βουλιάζει» δεν βρήκε σύμφωνους τους υπεύθυνους της Ένωσης . Μάλιστα ο Γιάννης Σπάθας σχολιάζοντας είπε με το γνωστό του ύφος : « Ποιο πλοίο είδε να βουλιάζει; Εκτός αν πέρασε από το λιμάνι του Πειραιά και είδε το «Παναγία Τήνου» να βουλιάζει σιγά – σιγά. Αλλιώς δεν εξηγείται….»

Δεν κάθισε πολύ καιρό στον Ατρόμητο Πειραιά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος .Ένας ξεχωριστός παίκτης για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση . Ένα παιδί αυθόρμητο , παρορμητικό  . Πολλοί τον έχουν παρεξηγήσει και  τον θεωρούν  «πέτρα του σκανδάλου »για  ότι συμβαίνει σε αγώνες που μετέχει . Πάνω από όλα όμως είναι « χρυσή καρδιά» , για όσους τον έχουν γνωρίσει από κοντά …

Μετά τον Παναγιώτη Μωυσιάδη  και ο αδελφός του Κωνσταντίνος επέστρεψε στην Ελλάδα Ποντίων . Τα δυο αδέλφια ξανάσμιξαν και πάλι ποδοσφαιρικά …….

Είχε πολύ συγκίνηση και αναμνήσεις η κοπή της πίτας των βετεράνων της Προοδευτικής. Τα μέλη του ΔΣ προσπάθησαν ώστε η εκδήλωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και τα κατάφεραν. Μοναδικό μελανό σημείο , η μη αναφορά σε  σημαντικά άτομα του ποδοσφαίρου  που βρέθηκαν εκεί και δεν ανακοινώθηκαν…..

Επικοινώνησε μαζί μας ο πρώην πρόεδρος των Νέων Ευγενείας για να εκφράσει μαζί με τον αδελφό του Αριστείδη , τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου τους φίλου, Γιάννη Παπαδάκου που έφυγε πρόσφατα τόσο άδικα από τη ζωή….

Άλλοι δυο παίκτες αποχώρησαν από τους Σαλαμινομάχους . Και πηγαίνουν σε ομάδες του ίδιου Δήμου . Ο ένας σε Δραπετσώνα κι ο άλλος σε Χαραυγή. Δεν προχωράω άλλο….