Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πάμε για επανάληψη του περυσινού τελικού στο Κύπελλο Πειραιά . Το Κερατσίνι με το χθεσινό 4-0 επί του Αίαντα Σαλαμίνας έχει καταλάβει  από χθες τη μία θέση ενώ περίπου το ίδιο ισχύει και για τον Αετό Κορυδαλλού που την επόμενη Τετάρτη θα υπερασπίσει το  μεγάλο αβαντάζ του πρώτου αγώνα με την Κύπρο ( 2-0) …….

Τσάμπα κι άδικα μηδενίστηκε η εφηβική ομάδα του Αετού Κορυδαλλού που έχασε «στα χαρτιά» τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά , τον οποίο στο γήπεδο είχε κερδίσει με 1-0 . Το λάθος ήταν καθαρά του νεαρού διαιτητή ο οποίος δεν έγραψε όλες ( και τις πέντε) αλλαγές στο Φύλλο αγώνα. Έτσι φάνηκε ότι οι Κορυδαλλιώτες  έχουν κάνει παράβαση με τις ηλικίες . Η ένσταση του Ατρομήτου κρίθηκε στους τύπους , αφού η συμπληρωματική διόρθωση που έγινε από τον διαιτητή ( παραδέχτηκε το λάθος του ) στο Φ.Α. δεν έγινε δεκτή  από την Επιτροπή . Η οποία έκρινε τους τύπους και όχι την ουσία  , αφού έτσι ήταν το σωστό. Πάλι καλά που δεν προχώρησε και σε αφαίρεση βαθμών…..

Μια συνεστίαση  που θα κάνει στην ομάδα της Χαραυγής ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός φούντωσε τις φήμες που μιλάνε ότι το τραπέζωμα είναι μόνο η αρχή . Κάποιοι άλλοι λένε  ότι η κίνηση του πρώην ισχυρού άνδρα των « βυσσινί» έγινε λόγω της άριστης σχέσης που έχει με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Καλαμάκη και τον πρόεδρο Σωκράτη Πτερνέα. Θα δούμε….

Και ενώ στους χθεσινούς αγώνες των Μικτών ήταν σχεδόν όλη η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ ,  από τον Πειραιά ήταν μόνο 1-2 στελέχη . Γιατί αυτή η απαξίωση;