Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οι διαιτητές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τα λάθη . Και δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό μέρος. Χθες γράψαμε για  ένα διαιτητή που ξέχασε να γράψει τον παίκτη που αντικατέστησε τον αρχηγό της Χαραυγής στον αγώνα με την Κύπρο Κορυδαλλού  και δεν υπέγραψε τελικά το φύλο αγώνα. Πριν από μερικές εβδομάδες άλλος διαιτητής δεν είδε το λάθος της  ΑΕ Νίκαιας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Κερατσινίου σχετικά με την χρησιμοποίηση παικτών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Αν το έβλεπε θα την γλύτωνε και η ομάδα , ενώ θα τώρα θα κλήθεί στην Πειθαρχική κι αυτός . Σημαντικό λάθος έκανε και ένας νεαρός αξιόλογος διαιτητής σε αγώνα του εφηβικού. Που δεν έγραψε όλες τις αλλαγές , ως όφειλε, στο Φ.Α. με αποτέλεσμα να φαίνεται πως ο Αετός Κορυδαλλού έκανε παρανομία ενώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο ρέφερι προσπάθησε να τα «μπαλώσει»  κάνοντας συμπληρωματική έκθεση, αλλά για λόγους διόρθωσης του φύλλου αγώνα , κάτι τέτοιο δεν προβλέπει ο ΚΑΠ. Και το σωματείο που ηθικά είναι νόμιμο , στην περίπτωση αυτή φαίνεται ότι έχει κάνει παρανομία. Άδικο. Και για τα σωματεία και για τους διαιτητές . Και είναι κρίμα ενώ έχουν πολύ καλή παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους , να κινδυνεύουν με τιμωρία για άλλους λόγους. . Γιατί εκτός των άλλων τους στερείται και η Ένωση , που δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει σε αγώνες. Γι’ αυτό χρειάζεται απόλυτη προσοχή από όλους και για όλα…..

Η κακοκαιρία δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να δώσει το παρών στον χθεσινό ημιτελικό Κύπρου Κορυδαλλού – Αετού Κορυδαλλού . ‘Ετσι η γηπεδούχος ομάδα έχασε την ευκαιρία να βάλει στο ταμείο της κάποιο σεβαστό ποσό

«Μας πήγες ….κωλοφεράντζα σήμερα» είπε ο ποδοσφαιριστής του Θησέα Μπολώτης στον διαιτητή Κωνσταντόπουλο.  Και ο τελευταίος  το ανέφερε στο φύλλο αγώνα «ρίχνοντας το μπαλάκι» στην Πειθαρχική  για αυτή την περίεργη φράση . Η Επιτροπή όμως δεν θεώρησε εξύβριση αυτή τη λέξη  και τιμώρησε τον παίκτη με μία αγωνιστική , για ανάρμοστη συμπεριφορά….