Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αυτά που λέγαμε προχθές . Ένας ποδοσφαιριστής ο Γιάννης Ψυλλάκης του Πανιωνίου Κερατσινίου τιμωρήθηκε με 11 αγωνιστικές  Ήταν βέβαια υπότροπος , αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία στην προκειμένη περίπτωση . Ο άνθρωπος δέχτηκε δυο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η δεύτερη για θέατρο σε πέναλτι. Μια φάση που είδαμε σε βίντεο και μόνο θέατρο δεν είναι . Αλλά εκεί ο διαιτητής Λεμπέσης έδειξε την αδυναμία του να διαχειριστεί το παιχνίδι. Έδειξε κάρτα για να δικαιολογήσει την απόφαση του και …καθάρισε .. Τα υπόλοιπα ήλθαν μόνα τους . Θολωμένος ο παίκτης τον έβρισε . Τα υπόλοιπα είναι γνωστά …

Από τον Γιάννη Ψυλλάκη λάβαμε την παρακάτω επιστολή: «Όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς έγινε μάρτυρας μιας ποδοσφαιρικής αλητείας από τη πλευρά του “κυρίου” Λεμπέση προς το πρόσωπο μου. Είχε τη δύναμη του μπλε στυλό και έγραψε οτι τον έβρισα και εκείνον και τον βοηθό. Ναι το παραδέχομαι, το έκανα και εάν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το ξαναέκανα .Αυτός ο “κύριος” είχε περάσει από το Βατικανό και είχε το αλάθητο του Πάπα;; ;Για τα εγκλήματα του ποιος θα του πάρει το σκαλπ;;;; Η κατάσταση στη διαιτησία εκθέτει την ίδια την Ένωση που προσπαθεί να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα.  τιμώρησαν με 11 αγωνιστικές . Αυτόν δεν πρέπει να τον βάλουν να σφυράει στις 9 το πρωί προπαιδικο που είναι η φυσική του θέση;;;Υ.Γ: Σε ευχαριστώ κύριε Λεμπέση που για ακόμα μια φορά  πρόσφερες γέλιο και αηδία…»

Δημοσιεύουμε σήμερα την ευχαριστήρια επιστολή του προπονητή Λουκά Κάλλα προς την διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά , η οποία του έδωσε χρήματα τα οποία όφειλε ουσιαστικά  το προηγούμενο Δ.Σ. . ο Κώστας Σαρρής και οι συνεργάτες του αναγνώρισαν την προσπάθεια που κατέβαλε ο ικανός τεχνικός πριν αναλάβουν αυτοί, όταν στην κυριολεξία μόνος  του, χωρίς γυμναστή, χωρίς προπονητή τερματοφυλάκων , χωρίς μεταγραφές ουσιαστικά, προσπαθούσε να τα φέρει πέρα. Δημοσιεύομε επίσης επιστολή του προέδρου του Αστέρα Νίκαιας Βασίλη Τσιτούρα που καταλογίζει ευθύνες  για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Πανφαληρικό. Ποιος είπε ότι λείπει η ποιότητα από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

Δεν βγήκαν τελικά διαιτητές . Υπήρχε πρόβλημα με την Σούπερ Λίγκα, ενδέχεται να μην γίνουν  δρομολόγια στη Σαλαμίνα λόγω  απεργίας  .Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα ….