Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ένας ακόμα τεχνικός αποχώρησε  από ομάδα Α’ Πειραιά .   Το διαζύγιο του Λουκά Κάλλα με τον Ατρόμητο Πειραιά ήταν βελούδινο. Και οι δυο πλευρές χώρισαν με πολύ όμορφο τρόπο. Η επιστολή του έμπειρου προπονητή δείχνει το ήθος του και την αξιοπρέπεια του. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Και η ζωή συνεχίζεται…

Συνέβη κι αυτό σε αγώνα Β’ Κατηγορίας. Ο διαιτητής κοντά στη φάση , καταλογίζει πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού. Όμως βλέπει τον βοηθό να έχει σηκωμένη τη σημαία του .Όχι, ο τελευταίος δεν υπέδειξε οφσάιντ ή κάτι άλλο. Απλά είπε στον ρέφερι ότι ο παίκτης έκανε θέατρο και δεν υπήρχε παράβαση . Κι ο διαιτητής αμέσως αναίρεσε την αρχική του απόφαση αν και ήταν πιο κοντά στη φάση. Προφανώς ο βοηθός είχε καλύτερη θέση. Τι να πει κανείς;…..

Σε επέμβαση για την αποκατάσταση του αχίλλειου του τένοντα θα υποβληθεί ο τεχνικός της ΑΕ Νίκαιας Πάρης Σταμπουλίδης. To Δ.Σ. το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του εύχονται περαστικά  και να πάνε όλα καλά στην επέμβαση  ώστε  να επιστρέψει σιδερένιος στον πάγκο της ομάδας μας….

Η ζωντανή  ιστορία της Πειραϊκής διαιτησίας έδωσε το παρών σε ταβέρνα του Κορυδαλλού προχθές βράδυ. . Διαιτητές που έγραψαν την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο ήπιαν το κρασάκι τους, έφαγαν τα μεζεδάκια τους και θυμήθηκαν τα παλιά  . Ήταν εκεί οι  Αρμόδωρος, Μαρίνος, Γιαννακουδάκης, Λαγογιάννης, Μακαρέζος Ράλλης, Στρίγκος, Καπετανάκης, Καμπίτσης , Παναγιωτακόπουλος, Μπούρας , Τυρόπουλος, Σολωμακάκης, Καραπιδάκης, Λεούσης   Τόγιας, Καρακίτσος, Χασάπης, Παναγιωτόπουλος Βάιος και ο Αθηναίος Θοδωρής Κεφαλάς .  Την ωραία αυτή  βραδιά οι βετεράνοι διαιτητές τίμησαν  τον βετεράνο διεθνή διαιτητή ΦΙΦΑ Τάκη Μαρίνο. Την απονομή έκανε ο Γιώργος Αρμόδωρος…..

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..

Έφυγε  από τη ζωή ο Παναγιώτης Καπογιάννης , πεθερός του  πρώην συμβούλου της ΕΠΣΠ και κορυφαίου στελέχους της ΑΕ  Χατζηκυριακείου Μιχάλη Μουσελή. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί στον Προφήτη Ηλία Πειραιά σήμερα στις 15.00 . Θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Σχιστού. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια , στον αγαπητό φίλο και την οικογένεια του….