Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η στήλη ξεκινά σήμερα με κάτι εντελώς διαφορετικό

Σε μια τρομερή και ιστορική ανακάλυψη προχώρησαν  ερευνητές του Wellcome Trust Sanger Institute του Κέιμπριτζ της Αγγλίας καθώς βρήκαν μια νέα, πρωτοποριακή θεραπεία για την καταπολέμηση της λευχαιμίας, η οποία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα δίχως να επηρεάζει τον υγιή ιστό. Επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας είναι ο επιστήμων ερευνητής Κωνσταντίνος Τζελέπης . Είναι γιος του παράγοντα του Πειραϊκού Χρήστου Τζελέπη που έχει παίξει ποδόσφαιρο στο Χατζηκυριάκειο και τον Πειραϊκό.  Δικαιολογημένα λοιπόν ο φίλος Χρήστος  καμάρωνε χθες και δεχόταν συγχαρητήρια …..

Με αίτημα της  στην  ΕΠΣΠ η διοίκηση του Αμπελακιακού ζήτησε να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της πάντοτε τα Σάββατα . Ένας από τους λόγους για την κίνηση αυτή ήταν ώστε οι φίλοι του Σαλαμινιώτικου ποδοσφαίρου να μπορούν να βλέπουν την ιστορική ομάδα του Αία που θα δίνει τους αγώνες της πάντα την Κυριακή.…

Βουτσινάς αντί για Αγγελάκη στην Αίγινα . Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική του νησιώτικου συλλόγου με φιλοδοξίες και όνειρα για τον φτάσει ψηλά….

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Δραπετσώνας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τις διοικήσεις του ΑΣ Δραπετσώνας και του ΑΣ Ποντίων για την προσφορά αθλητικού υλικού .