Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Συνεχίζεται  ο απόηχος από την « λάσπη» που έριξε η γνωστή « Δίκη » κατά του Ολυμπιακού  με την οποία  ήθελαν να αποδείξουν ότι χρηματοδότησε με αδιαφανή τρόπο την ΕΠΣ Πειραιά παραμονές εκλογών της ΕΠΟ το 2012 , ενώ ήταν και είναι γνωστό σε όλους ότι η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιχορηγούσαν και επιχορηγούν  νόμιμα και με στοιχεία το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Ο Στέλιος Μπρατσόλης που ήταν πρόεδρος στην ΕΠΣΠ εκείνη την εποχή έγραψε , μεταξύ άλλων , στη σελίδα του στο Facebook:«Μήπως Θα Πρέπει να ‘Δικάσετε ‘ ..και την Χορηγική Ανάσα / Συνεισφορά προς το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο ,που Ξεκίνησε το 2000 , ο πρόεδρος του Πρωταθλητή μας κ. Σωκράτης Κόκκαλης ,συνέχισε & προς τιμή του συνεχίζει ο Πρόεδρος κ.Βαγγελης Μαρινάκης ?..Α..! μήπως Παράλληλα .., πρέπει να ‘ δικάσετε ‘..και εμενα ..? γιατί ..πρότεινα στους σεβαστούς φίλους  Γιώργο – Αντώνη Γλου να στηρίξουν μέσω της PUMA τις Πειραϊκές Διοργανώσεις ..χορηγώντας στην Ε.Π.Σ.Π. .. συνολικά ποσό : 615.000 €. Ή μήπως να «δικάσετε »..και τον κ .Γιώργο Σπανό ? ..γιατί Χορηγούσε & Χορηγεί το κόστος Εκδηλώσεων του Παμπειραικου Ποδοσφαιρου..?

..Καλα ! δεν Υποθέτετε ..? κύριε «Δικαστά»’.., οτι επειδή ..οι κ.κ. Σ.Κοκαλης ,Β.Μαρινακης, Γ.Σπανος , Γ. Γλου ..Γνωρίζονται ..,μπορεί και να επικοινωνούν ..? μεταξύ τους..για να ‘διαπλακούν ‘..- μέσω των Χορηγικών Συνεισφορών τους ..- στην Ε.Π.Σ.Π. & κατά της Εξυγίανσης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ..που Επαγγέλλεστε ..?
..Μήπως να ΣΤΗΣΕΤΕ ..,ενα ΕΙΔΙΚΟ PANEL..? για Αυτή τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ ..?Ε..! Πραγματικά ..Αιδώς ΑΡΓΕΙΕ..!»….

Κυκλοφορεί σήμερα και διατίθεται δωρεάν από την ΕΠΣΠ  ο ετήσιος ενημερωτικός οδηγός . Περιλαμβάνει  προγράμματα όλων των κατηγοριών , το νέο ΚΑΠ, προκηρύξεις πρωταθλημάτων , χρήσιμα τηλέφωνα , πληροφορίες κ.α …

Την Κυριακή στις 9.30 το πρωί στην εκκλησία του Προφ. Ηλία στην Αγ. Βαρβάρα θα πραγματοποιηθεί το 40ήμερο μνημόσυνο του παλαίμαχου άσσου της Προοδευτικής Κώστα  Καραλή..