Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Πειραιά φέρει την ονομασία του άλλοτε  κορυφαίου παράγοντα του Ολυμπιακού  Μιλτιάδη Μαρινάκη  και πατέρα του νυν προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τιμώντας έτσι την μνήμη του αλλά και την μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του  στο Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Αυτό έγινε μετά από πρόταση του πρώην πλέον προέδρου του Ατρόμητου Πειραιά και Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πειραιά κ. Χρ. Σδρένια στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα σωματεία  και το Δ.Σ. της Ένωσης.…

Μην ξεχνάτε. Σήμερα  είναι η τελευταία ημέρα  δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα και Κύπελλο  των σωματείων. Υπενθυμίζεται ότι παράταση δεν πρόκειται να δοθεί αφού αύριο θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου και ο διαχωρισμός των ομίλων . ….

Επίσης σήμερα  είναι  η τελευταία μέρα κατάθεσης  αιτήσεων για διεθνείς μεταγραφές, Υποσχετικές, αλλά και  των Ατομικών Αποδεσμεύσεων.

* Από αύριο ξεκινάει η περίοδος κατάθεσης  Αιτήσεων Επανεγγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών……

Η ανακοίνωση των Νέων Δραπετσώνας ξεκινάει ακριβώς έτσι : «Μια καινούρια χρονιά ξεκίνησε, με όρεξη, διάθεση, ελπίδα, όνειρα. Όνειρα που ελπίζουμε να μας αφήσουν να πραγματοποιήσουμε!» Το πιάσαμε το υπονοούμενο κύριε Ταουξή!……

Άλλος ένας από την ΑΕ Νίκαια πήρε μεταγραφή στον Αίαντα Σαλαμίνας. Μετά τους ποδοσφαιριστές Τριανταφύλλου, Καλογήρου ήλθε η σειρά του Θανόπουλου . Στην Κούλουρη βρίσκονται ο πρώην προπονητής της ομάδας Τάκης Τριανταφύλλου και ο παράγοντας Γιώργος Κουρκουτιάδης….

Τον τίμησαν τον Σάββα Γρηγοριάδη οι φίλοι του και τον αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο στο «στερνό ταξίδι» . Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είχε και πολύ καλή φωνή. « Οι φωνητικές του τραγουδιστικές ικανότητες ενθουσίαζαν όλους και έκανε τις καλοκαιρινές νύχτες στα παγκάκια της Οσίας Ξένης να αντιλαλούν από τις νότες της φωνής του» τόνισε στον επικήδειο ο Βαγγέλης Δώγος παράγοντας της ΑΕ Νίκαιας εκείνη την εποχή. Τα τελευταία του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τη θρησκεία , δείχνοντας το υψηλό επίπεδο της ανθρωπιάς του . Θα σε θυμόμαστε πάντα ρε φίλε. Καλό σου ταξίδι….