Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Στην ΑΕ Περάματος δεν ξέχασαν τον γείτονα τους τον Περαμαϊκό και με ανακοίνωση τους τον συγχαίρουν που κατάφερε να βγάλει διοίκηση. Σημαντική , ομολογουμένως κίνηση…..

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σαλαμίνας εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα , δείχνοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και με θέληση όλα μπορούν να συνδυαστούν ο αθλητισμός και τα γράμματα.

Είναι ο Άγγελος Τρικαμηνάς που εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ( Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) οι Στέφανος Πανουρής και Ηρόδοτος Τσβδάρογλου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά( Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών και ο Κωνσταντίνος Σιψάς που πέρασε στο τμήμα  Τεχνικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Η οικογένεια της Α.Ε. Σαλαμίνας συγχαίρει τους αθλητές της για την εισαγωγή τους εύχεται ολόψυχα να είναι υγιείς και πάντα επιτυχίες.…

Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και πρώτες βοήθειες  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Αρχελάου θέατρο  που βρίσκεται στους Θρακομακεδόνες και είναι ιδιοκτησίας πρώην συμβούλου της ΕΠΣΠ και προέδρου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκου Σιδηρόπουλου .Θα δοθεί πιστοποίηση στη ΚΑΡΠΑ και πιστοποιητικό παρακολούθησης Πρώτων βοηθειών. Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός . Θα είναι πολύ χρήσιμη να την παρακολουθήσουν όλοι και ειδικά άνθρωποι του ποδοσφαίρου.…

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε γράψει ότι ο Νίκος Μακρής θα πάρει μεταγραφή για τους Σαλαμινομάχους . Το γράψαμε …κλέβοντας την αποκλειστικότητα κι από τον ίδιο που είναι ιδιοκτήτης του σάιτ topiko24.gr . O Νικόλας είναι από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν στον χώρο μας Πολύ καλός ποδοσφαιριστής , αλλά πάνω από όλα σωστό και ηθικό παιδί . Γι’αυτό και ο Φασουλής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που τον έφερε στην ομάδα του….

Είμαστε τυχεροί όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε με δυο υπέροχους ανθρώπους οι οποίοι μας βοηθούν πολύ στο να διαβάζετε αυτή εδώ την   στήλη που χάρη σε σας έχει καταξιωθεί στον χώρο μας , όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο έμπειρος Στάθης Μηλιδώνης και ο φέρελπις Φώτης Περιφάνης που με τα ρεπορτάζ τους αποτελούν το στήριγμα μας και είναι πάντα στις επάλξεις . Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας ….

Ο Σάββας ο Γρηγοριάδης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Ιωνικό  . Τον χαρακτήριζε το πάθος και η δύναμη στο παιχνίδι του και προσπαθούσε πάντα για τη νίκη .Ακόμα και στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ΑΕ Νίκαια  με τον ίδιο τρόπο  αγωνιζόταν . Γι’ αυτό και ήταν αγαπητός σε όλους. Όλοι οι φίλοι του θα είναι σήμερα στις 11.30 το πρωί στο 3ο Νεκροταφείο για να τον αποχαιρετήσουν. Καλό σου ταξίδι ρε Σάββα…..