Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το θέμα με το ΙΚΑ εξακολουθεί να  απασχολεί έντονα τα ερασιτεχνικά σωματεία που βρίσκονται πλέον σε συνεχή επαγρύπνηση. Αίσθηση προκάλεσε και η επιστολή του Γιώργου Κωττάκη προς τον υφυπουργό Αθλητισμού για το θέμα . Όλοι όσοι επικοινώνησαν μαζί μας συμφώνησαν με τις απόψεις του έμπειρου προπονητή.  Θα πρέπει πάντως να επισημάνουμε και να επαναλάβουμε ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά  από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε με την υπόθεση του Πήγασου Αγίου Διονυσίου και με τον νομικό της σύμβουλο Αντώνη Ανούστη κατάφερε να διαγράψει το απαράδεκτο πρόστιμο των 10.000 ευρώ προς το σωματείο. Ήταν η πρώτη νίκη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Απομένει όμως να δούμε , αν το θέμα  έχει κλείσει οριστικά….

Το θέμα των δελτίων μεταγραφής ειδικά αυτά που είναι  μονοετούς διάρκειας ανακινεί  σήμερα ο Βασίλης Ταουξής που βάλλει και επιτίθεται κατά της ΕΠΟ . Το έχουμε πει αρκετές φορές .Πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  είναι στο στόχαστρο όλων. Και ακόμα δεν έχει αρχίσει και η ποδοσφαιρική περίοδος….

Αυτό που γίνεται φέτος με τον Αίαντα

Μπορεί ο διαιτητής να ζήτησε συγνώμη από τον πρόεδρο του Ηφαίστου Γιώργο Μαλαδάκη για τη συμπεριφορά του και το θέμα να έληξε, αλλά στην ΕΠΣΠ δεν το αφήνουν να περάσει έτσι. Με εντολή του προέδρου Γιώργου Ανατολάκη και του Γενικού  Γραμματέα Γιάννη Σπάθα προς την Επιτροπή Διαιτησίας θα κληθεί σε απολογία ο διαιτητής και αν οι εξηγήσεις που δώσει δεν είναι επαρκείς τότε θα τιμωρηθεί…..

Άλλη μια μεταγραφή περιμένει  ο Πτερνέας  . Δεν θα πούμε όνομα, αλλά το σίγουρο είναι πως η Χαραυγή  δεν θέλει να μείνει …κολοβή…

Μιας και αναφερθήκαμε στην Χαραυγή να πούμε ότι την προσεχή Δευτέρα αλλάζει διοίκηση . Αυτό είναι το σίγουρο. Ονομασία δεν βλέπω να αλλάζει . Ο Σωκράτης μπορεί να περιμένει….

Τρεις παράγοντες του ποδοσφαίρου , από τους οποίους ο ένας μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΠ «αναστάτωσαν» την Κυριακή τα Σελήνια της Σαλαμίνας . Τα γέλια τους και οι φωνές τους έφταναν μέχρι τον Πειραιά . Όσο για το φαγητό , έφαγαν  το «καταπέτασμα »Και σαν να μην έφτανε αυτό υπήρχε και επιδόρπιο . Κορνέδες .Με το κέφι, την διασκέδαση  αλλά και το  ….ζάχαρο να φτάνει στα  ύψη!!!…..