Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Στις 25 Αυγούστου , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο « Παναγιώτης Σαλπέας» στο Σχιστό Κερατσινίου, με έξοδα της Δημοτικής Αρχής. Αυτό σημαίνει ότι θα κλείσει για μερικούς μήνες και ο ΑΠΟ Κερατσίνι , θα ξεσπιτωθεί τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες. Και θα πρέπει να αναζητητήσει προσωρινά , άλλη έδρα .Και έπεται συνέχεια με τα γήπεδα Περάματος , Π. Νικολαΐδης , ΣΕΦ ,αν τελικά ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο Σεπτέμβριο όπως προβλέπεται. Ένας φαύλος κύκλος αναμένεται , που θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε πολλές ομάδες . Κι όλα αυτά γιατί δεν ξεκίνησε κανένα έργο απο τον Μάιο που τελείωσαν τα πρωταθλήματα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά…..

Το θέατρο του παραλόγου ισχύει με τον Αία Σαλαμίνας. Ο σύλλογος είναι χωρισμένος σε δυο μέρη και η κάθε πλευρά υποστηρίζει τα δικά της . Τουλάχιστον ας επικρατήσει η λογική και να βρεθεί μια λύση ώστε να μην οδηγηθεί η ομάδα στα δικαστήρια . Αν και προσωπικά το θεωρώ αναπόφευκτο…..

Η επανίδρυση ομάδων όπως είναι ο Ηρακλής Νικαίας , όπως γράψαμε χθες που επανέρχεται φέτος με το καταστατικό της ΑΕ Νέου Φαλήρου και η πιθανή επιστροφή του Πρωτέα Νίκαιας ….μέσω Δάφνης Ταμπουρίων σίγουρα ικανοποιεί τον φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δημιουργεί όμως και πονοκέφαλο σε κάποιους . Απο Νίκαια μεριά . Όχι πως έχουν κάτι  με τα σωματεία  , αλλά θα  υπάρξει πρόβλημα με τις ώρες προπόνησης . Αφού ειδικά στο « Παντελής Νικολαΐδης» συνωστίζονται πολλές ομάδες και δεν φτάνουν οι ώρες για όλους.Τον λόγο πλέον έχει η Δημοτική αρχή της Νίκαιας που αναζητά τρόπους για να βολέψει όλους.  Το γηπεδικό άλλωστε είναι το μεγάλο «αγκάθι» σχεδόν για όλους τους Δήμους του Πειραιά ….

Δεν θα ασχοληθούν με τον Περαμαϊκό οι ηγέτες του Ολυμπιακού Περάματος. Ήλθον , είδον και απήλθον. Τώρα , όπως μαθαίνω ετοιμάζεται μια κίνηση με παλαιά , αλλά και νέα στελέχη που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ανακατευτούν με την ομάδα…..

Διοίκηση ετοιμάζει και η Ελλάδα Ποντίων . Την Δευτέρα μάλιστα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση . Και όπως έχουμε ήδη γράψει θα μετέχουν παλαιά και νέα στελέχη , αλλά και γονείς αθλητών…