Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές  για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε αυτή τη φάση σε τρία Πειραϊκά γήπεδα. Στο  Περάματος , στο « Παντελής Νικολαΐδης» και φυσικά στο ΣΕΦ . Πλην όμως οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ανάθεσης έργου κλπ. καθυστέρησαν επικίνδυνα. Και περνάει το καλοκαίρι, που είναι «νεκρή » ποδοσφαιρικά περίοδος , ανεκμετάλλευτο. Και θα δείτε που θα αρχίσουν τον Σεπτέμβρη τα έργα και θα « τρέχουμε » όλοι και δεν θα φτάνουμε . Το χειρότερο σενάριο βέβαια είναι άλλο. Σκέπτεστε να κλείσουν και τα τρία γήπεδα μαζί . Που θα προπονούνται ,όλες αυτές οι ομάδες ; Που θα ορίζει η ΕΠΣΠ τους αγώνες ; Δεν τολμώ ούτε να το  σκεφτώ. Θα βάζει αγώνες Δευτέρες , Τετάρτες και δεν συμμαζεύεται…

Πολύ σωστή είναι για το θέμα αυτό η άποψη του συμβούλου και προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών της ΕΠΣΠ Λουκά Κανδύλη . Που προτείνει να γίνει χρονοδιάγραμμα στα έργα . Να ξεκινήσει το ένα , να επισπευστούν οι διαδικασίες σε συνεννόηση  με την Περιφέρεια ώστε να επιβάλει ρήτρα στον εργολάβο σε περίπτωση καθυστέρησης  και αφού τελειώσει, να αρχίσουν τα έργα στο άλλο. Και κάτι ακόμα που είπε σωστά ο κ. Κανδύλης. Να έλθει στο γήπεδο ο νέος πλαστικός χλοοτάπητας και μετά να ξεκινήσουν οι εργασίες . Να μην υπάρξει δηλαδή, άλλη καθυστέρηση….

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση των μελών του Αία Σαλαμίνας , ότι  στην Γενική Συνέλευση της προσεχούς Πέμπτης  θα παραστεί σύσσωμη η Δημοτική αρχή . Υπάρχει στήριξη όλων των τοπικών φορέων  ενώ θα δώσει το παρών και δικαστικός επιμελητής. Σκοπός τους να γίνουν όλα με νόμιμο τρόπο. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει και η οικογένεια Φυντάνη που ισχυρίζεται πως έχει την σφραγίδα και τα βιβλία, αλλά υποστηρίζει πως ο Αίας έχει και νόμιμη διοίκηση διετούς θητείας η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2017. Μέχρι τότε όμως τι γίνεται; Πως μπορεί  να αναλάβουν τα ηνία της ιστορικότερης ομάδας του νησιού τα μέλη που έχουν αναλάβει αυτή την τεράστια, ομολογουμένως πρωτοβουλία;  Η στήλη θα παρακολουθεί τα γεγονότα και θα μεταφέρει με αμεροληψία τις απόψεις και των δυο πλευρών .

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο General  Ιασώ  o Γιώργος Ανατολάκης μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο πόδι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ θα κυκλοφορεί για 3-4 εβδομάδες με πατερίτσες και στη συνέχεια θα φορά ειδική μπότα . Σιδερένιος πρόεδρε!!…

Αυτό που προέχει είναι να ξαναβρεί ο Αίας τον δρόμο του…

Ανακοίνωσε την παραμονή των Μουζάκηδων η ΑΕ Νεάπολη. Του Λάκη και του Μάκη.  Ο Λάκης είναι ο έφορος και ο Μάκης είναι ποδοσφαιριστής . Ο Λάκης είναι ο πατέρας και ο Μάκης ο γιος …..

Βελτιώθηκε σημαντικά η κατάσταση του Γρηγόρη Κατσίκα. Ο επί σειρά ετών ισχυρός άνδρας του Περαμαϊκού, που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου ,  βγήκε χθες από την εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την προσεχή Τρίτη….