Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Τεράστιες προσπάθειες καταβάλλει η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά για να τα  καταφέρει στα οικονομικά , σε τόσο δύσκολες εποχές .  Όλη τη χρονιά τα χρήματα  που πήρε σαν επιχορήγηση  ήταν 9.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά μικρό για να μπορέσει να σταθεί και να φέρει σε πέρας τις οικονομικές της εκκρεμότητες .Που δεν φτάνει σε καμία περίπτωση να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα. Παρόλα αυτά γίνεται προσπάθεια, όπως έχουμε ήδη γράψει. Με σωστή και νοικοκυρεμένη τακτική τα φέρνει σε πέρας .Προσπαθεί ακόμα και με λαχειοφόρο αγορά .Και σ’ αυτό συμβάλλουν και τα σωματεία με την κατανόηση

***Παντρεύτηκε χθες βράδυ  στο Παλαιό Ψυχικό ο παλαιός αθλητής της Χαραυγής και γιος του αντιπροέδρου της ομάδας Χάρη Αγγελόπουλος , Βασίλης  την εκλεκτή της καρδιάς του Κωνσταντίνα .Τις πιο θερμές ευχές του για βίο ανθόσπαρτο στέλνει στο όμορφο ζευγάρι εκ μέρους της οικογένειας της Χαραυγής ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Σωκράτης Πτερνέας.

***«Έφυγε » από τη ζωή ο πατέρας του προπονητή Αντώνη Ερρίκου, Δημήτρης . Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο και την οικογένεια του….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply