Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

«Άντε καλό  καλοκαίρι . Θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη» Αυτά τα λόγια τα ακούσαμε συχνά τον τελευταίο καιρό σε διάφορα γήπεδα με τη λήξη της αγωνιστικής  περιόδου . Ακούστηκε και χθες στο γήπεδο Δραπετσώνας . Όχι, δεν γινόταν κανένα τουρνουά ή καμία τελετή λήξης .  Απλά , ο άνθρωπος που το έλεγε δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο , αλλά με την …εξέδρα . Και για να γίνω σαφέστερος , είναι ο ιδιοκτήτης της και χθες το πρωί την ..μάζεψε!!!  Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αν περάσετε σήμερα από το γήπεδο δεν θα δείτε καμία εξέδρα . Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε αλλά ο Δήμος Κερατσινίου /Δραπετσώνας  την είχε νοικιάσει και την πλήρωνε με τον μήνα. Και επειδή είναι τώρα καλοκαιρινοί μήνες και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις , για λόγους λιτότητας ήταν κρίμα να πληρώνει ενοίκιο  η δημοτική αρχή για την εξέδρα η οποία « ξηλώθηκε» και θα τοποθετηθεί  πάλι , με το καλό, σε τρεις μήνες. Αυτά….

Απόψε κλείνει η χρονιά για τους βετεράνους του Πειραιά με συνεστίαση στον « Λευτέρη» .Όλες πλέον οι εκδηλώσεις τους αποτελούν θεσμό για τον χώρο μας. Γιατί οι παλαίμαχοι ξέρουν να διασκεδάζουν σαν μια αγαπημένη παρέα, όπως άλλωστε συνεχίζουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις τεράστιες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο…

Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση  χιαστών υποβλήθηκε  ο προπονητής  Θεόφιλος Καλύβας στο νοσοκομείο « Μετροπόλιταν ». Μέσω της στήλης θέλει να ευχαριστήσει τον διακεκριμένο χειρούργο ορθοπεδικό Χρήστο Θέο για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση του  καθώς και την προϊσταμένη κυρία  Πηνελόπη  Παππά  για τις εξυπηρετήσεις που του παρείχε . Επίσης ευχαριστεί το ΔΣ των βετεράνων του Ολυμπιακού για την βοήθεια  τους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Δαρίβα και τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Γλύκα. Ο Θεόφιλος είχε κτυπήσει κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα των παλαιμάχων του Ολυμπιακού με την ΑΕ Λεμεσού προς τιμή του Κύπριου βετεράνου άσου Παμπουλή….