Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ικανοποίηση και στις δυο Πειραϊκές ομάδες που αγωνίζονται στα μπαράζ για την Γ’ Εθνική . Η μεν Προοδευτική κατάφερε να πετύχει τον στόχο της  ανόδου με χαρακτηριστική άνεση, ενώ ο Αετός στην παρθενική του παρουσία εκτός Πειραιά εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του κερδίζοντας τις εντυπώσεις . Και οι δυο ομάδες εκπροσώπησαν επάξια το Πειραϊκό ποδόσφαιρο δείχνοντας τη δύναμη τους …

Τρίτη και « φαρμακερή » (;) Γενική Συνέλευση σήμερα στη Νίκη Ρέντη. Την τρίτη Γ.Σ. περιμένουν  και στη ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες . Και οι δυο πρώτες στα παραπάνω σωματεία δεν είχαν απαρτία . Η ίδια αδιαφορία υπάρχει και σε πολλά ακόμα σωματεία.  Είναι φανερό , ότι αρκετοί παράγοντες δεν δείχνουν διάθεση για να βοηθήσουν . Στην δύσκολη εποχή που ζούμε ,της ανεργίας ,της δυστυχίας και της φτώχειας είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν οι ομάδες . Οι οποίες δεν έχουν ουσιαστικά έσοδα , εκτός από καμία χορηγία αν τύχει. Τα έξοδα δυσβάστακτα . Για δελτία , για πρόστιμα κλπ.. Ως πότε θα αντέχουν να πληρώνουν ; Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διέρχεται τη δική του τεράστια κρίση. Και δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα, δυστυχώς…..

Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγαμε για την

Αναβαθμίζεται ο Χρήστος Καφαντάρης στη Χαραυγή.  Θα έχει ειδικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αναμένεται να βοηθήσει . Άλλωστε είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και παθιασμένος μαζί της….

Και κάτι ακόμα για τη Χαραυγή.Η ομάδα κατά τον Πτερνέα διαθέτει τους δυο κορυφαίους μέσους στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Τον Θωμά Μακαρονά και τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Αυτός που λείπει από την ομάδα είναι ένας ικανός επιθετικός για να αξιοποιεί τις μπαλιές τους ….

Η καθυστέρηση των πλέι άουτ του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας είναι αλήθεια ότι έφερε πίσω τις ομάδες . όχι μόνο αγωνιστικά , αφού για 40 μέρες ήταν σε απραξία, αλλά και στον προγραμματισμό. Τι σχεδιασμό να κάνει μια ομάδα, όταν δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα παίξει τη νέα χρονιά . Εν πάση περιπτώσει όλα τελειώνουν την Κυριακή, αν και για τις δυο ομάδες Αστέρια Δραπετσώνας και ΑΟ Καστέλλας , όλα ξεκαθάρισαν από την πρώτη μέρα. Οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Β’ Κατηγορία. Το ντέρμπι ΑΕ Σαλαμίνας – Φίλαθλοι που διεξάγεται την Τετάρτη στις Σιταποθήκες θα κρίνει ουσιαστικά ποια ομάδα θα υποβιβαστεί….

Εξιτήριο πήρε χθες από το Τζάνειο Νοσοκομείο ο παλαίμαχος διαιτητής και ποδοσφαιριστής Μίλτος Τερζάνης που υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Μέσω της στήλης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα τον εξαίρετο ιατρό Γιώργο Πανάρετο καθώς και τον σπουδαίο  επιστήμονα αλλά πάνω από όλα άνθρωπο Κώστα Σταματίου για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν  στην περίπτωση του….