Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Με μείον 10 βαθμούς θα ξεκινήσει ο Αστέρας Νίκαιας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας . Όλοι νόμιζαν αρχικά ( και οι υπεύθυνοι της ομάδας που πήραν την απόφαση αποχώρησης στο ημίχρονο )  ότι ο ΚΑΠ μιλάει για –10 στο τρέχον πρωτάθλημα και –5 για τη νέα περίοδο. Αυτό όμως ισχύει όταν  συμβεί μέσα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αγώνες κατάταξης όμως δεν ισχύει αυτό, αλλά η απόφαση που προαναφέραμε. Δεν ξέρω αν θα  έπαιρναν την ομάδα να φύγουν εφόσον γνώριζαν για τους –10 του χρόνου. Η ουσία είναι πως ο σύλλογος θα ταλαιπωρηθεί αρκετά  και χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ….

Για την προσεχή Πέμπτη έχει καλέσει η ΕΠΟ σε απολογία το Αιγάλεω , την Προοδευτική , αλλά και τον εκπρόσωπο της δεύτερης Π. Φωτιάδη  για τα σοβαρά επεισόδια του μεταξύ τους αγώνα την περασμένη Τετάρτη.…

Αρχίζουν σήμερα, επιτέλους , τα πλέι άουτ του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας , τα οποία θα ολοκληρωθούν την επόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου. Θα φανεί πόσο έτοιμες είναι οι   ομάδες που έχουν να παίξουν επίσημο παιχνίδι , από τις 17 Απριλίου εδώ και  40 μέρες δηλαδή. Εκτός από τους Φιλάθλους που έπαιξαν αγώνα μπαράζ με τον ΑΟ Ζέας στις 24/4 ….

Με άψογο τρόπο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου βετεράνων Πειραιά . Σε αυτό συνετέλεσε η παρουσία του Κώστα Χολέβα που  είχε αναλάβει όλη τη διαδικασία. Αισθητή η απουσία του προέδρου της ΕΣΒΠΠ Κανέλλου Τσίρμπα που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και παραμένει κλινήρης ….

Αναβλήθηκε για το επόμενο Σάββατο στις 19.00 η γιορτή για την άνοδο του  Ολυμπιακού Κερατσινίου στη Β’ Κατηγορία που είχε προγραμματιστεί για σήμερα. Κι  αυτό γιατί στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής  διεξάγεται αγώνας  για τα πλέι άουτ  του Πειραιά ….