Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Παίρνει θέση η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ και ενημερώνει τη διοίκηση  και τα σωματεία της Ένωσης για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με μακροσκελέστατη αναφορά «όχι για επικοινωνιακούς – υστερόβουλους, η άλλους ιδιοτελείς ενδεχομένως  λόγους ούτε πολύ περισσότερο, ορμώμενοι από ταπεινά ελατήρια, αλλά από ηθική και μόνο υποχρέωση σε όλα τα Σωματεία μέλη μας για γνώση και μόνο, των πραγματικών περιστατικών» Ολόκληρη η αναφορά  δημοσιεύεται στο σάιτ της ΕΠΣ Πειραιά …

Ιδανικό λοιπόν το ξεκίνημα για την Προοδευτική στα μπαράζ ανόδου . Η ομάδα ολοκλήρωσε τον α’ γύρο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι. Είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική ,Ακόμα όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ..

Όσο για τον Αετό Κορυδαλλού είναι ο μεγάλος άτυχος μέχρι τώρα . Κοντρολαρισμένη και γυμνασμένη ομάδα , αλλά λείπει η ουσία . Ίσως λόγω απειρίας δεν έχουν πάρει βαθμό . Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν στη Νίκαια , όπως έπαιξαν με Άγιο Ιερόθεο  και Αιγάλεω. Για την ομάδα τους .Αυτό κακοφάνηκε σε κάποιους φίλους Προοδευτικάνους που έβριζαν τους παίκτες και τον προπονητή του Αετού . Και να προσθέσω κάτι ακόμα . Ο Αετός Κορυδαλλού αποτελεί κόσμημα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Λίγες ομάδες λειτουργούν στον χώρο μας όπως αυτός . Με οργάνωση και άριστες υποδομές. . Τα λέμε συνέχεια αυτά. Το λάθος των ανθρώπων του Αετού προχθές είναι ότι δεν πήγαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και προτίμησαν να καθίσουν στον πάγκο  τους ίσως επειδή φοβήθηκαν μήπως τους ρίξουν αντικείμενα . Αυτό όμως δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα . Και «αγρίεψε » κάποιους οπαδούς.

Επιτέλους αρχίζουν τα πλέι άουτ του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας . Αγωνίζονται τα σωματεία Αστέρια Δραπετσώνας , ΑΟ Καστέλλα , ΑΕ Σαλαμίνας , Φίλαθλοι.  Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 28/5, η δεύτερη την Τετάρτη 1 Ιουνίου και η τρίτη ( και τελευταία ) την Κυριακή 5 Ιουνίου….

Τρίτη και «φαρμακερή » απόψε στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ; Για να δούμε . Τα μέλη του συλλόγου μετά από δυο ανεπιτυχείς Γενικές Συνελεύσεις καλούνται απόψε στις 19.30 στα γραφεία του συλλόγου να εκλέξουν διοίκηση. Θα βγει όμως άκρη ; Για να δούμε….

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο «αποχαιρετά» σήμερα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Λαγό που έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα . Αντί στεφάνου το καλύτερο είναι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια  και τα τέσσερα παιδιά του . Κάτι ανάλογο  θα κάνει και η ΕΠΣΠ .Οι φίλοι του Βαγγέλη  θα βρίσκονται στις 2.30 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο για να του πουν το «στερνό αντίο» . Καλό ταξίδι παιχταρά μου!!