Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τρίτη σερί νίκη για την Προοδευτική που βαδίζει ολοταχώς για τη Γ’ Εθνική . Η ομάδα απέδειξε με την εμπειρία των παικτών της ότι ξέρει να κερδίζει , ακόμα κι όταν δεν πιάνει μεγάλη απόδοση . Στο τέλος οι παίκτες γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που ήταν σαφώς λιγότερος σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στο Αιγάλεω. Γύρω στα 1000 άτομα παρακολούθησαν το παιχνίδι . Το 1/3 περίπου της περασμένης Κυριακής …

Από την άλλη πλευρά ο Αετός Κορυδαλλού για ένα ακόμα παιχνίδι , κέρδισε τις εντυπώσεις  και την καθολική αναγνώριση , αλλά όχι και τους βαθμούς . Πολύ καλή ομάδα αλλά είναι παράλληλα και άτυχη…..

Δημιουργήθηκε πολύς θόρυβος τις τελευταίες μέρες και  συνεχίζει ακόμα , σχετικά με τον  αγώνα Χαλκηδόνας – Νίκης Ρέντη   των πλέι άουτ που αναβλήθηκε  , αλλά και τον  αγώνα Αστέρα Νίκαιας- Φαληρικού που ξεκίνησε , αλλά δεν ολοκληρώθηκε . Να διευκρινίσουμε κάτι. Είναι ηθικό και σωστό δυο αγώνες που έχουν την ίδια βαθμολογική σημασία να ξεκινούν την ίδια ώρα . Δεν θα εξετάσω για ποιο λόγο δεν έγινε ο ένας . Άλλωστε έχουν γραφτεί πολλά ,όχι μόνο από μας , αλλά και από διάφορους  στο facebook. O καθένας το εξετάζει από την δική του πλευρά . Αυτό που θα πω είναι ότι από την στιγμή που αναβάλλεται ένας αγώνας , δεν μπορεί ο διαιτητής του άλλου  παιχνιδιού να μην τον ξεκινήσει  ή να τον διακόψει , όταν αυτό έχει αρχίσει. Δεν το αναφέρει πουθενά κανένας ΚΑΠ και καμία εγκύκλιος. Τι να γράψει μετά ο διαιτητής στο φύλο αγώνα; Ότι ο αγώνας αναβάλλεται ή διακόπτεται  επειδή δεν ξεκίνησε το άλλο παιχνίδι στο άλλο γήπεδο; Δεν γίνονται αυτά . Επαναλαμβάνω ότι το ηθικό είναι να αρχίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια την ίδια ώρα , αλλά από την στιγμή που δεν γίνεται το ένα , δεν μπορεί να αναβληθεί το άλλο. Αυτό λέει ο κανονισμός που δεν εξετάζει αν ο Χαλβατζάκος είχε ή όχι γαστρεντερίτιδα, αν ο Ιωαννίδης θα έπρεπε να ξεκινήσει το ματς  ή αν  έπρεπε να ήταν ή όχι ένας αναπληρωματικός επιφυλακή . Γι’ αυτά τα θέματα άλλοι είναι αρμόδιοι να απαντήσουν…..

Ολοκληρώθηκε χθες σε ξενοδοχείο του Πειραιά το σεμινάριο ανέλιξης ταλέντων διαιτησίας από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με την υποστήριξη και συνεργασία της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ.  Μετείχαν 8 Πειραιώτες διαιτητές ενώ  ένας εκ των καθηγητών  ήταν  ο Χαράλαμπος Μοιραδωράκης. Τα παρών την πρώτη μέρα έδωσαν και μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΠ . Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ Κύρος Βασάρας …..

Πάει κι ο Βαγγέλης Λαγός. Ένας ακόμα άνθρωπος του Πειραϊκού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή . Τόσο νέος , τόσο άδικα ,τόσο ξαφνικά . Μέσα σε μια εβδομάδα το Κερατσίνι θρηνεί δυο δικούς του ανθρώπους . Ήταν πολύ καλό παιδί ο Βαγγελάκης και βιοπαλαιστής  . Τον αγαπούσαν όλοι . Η είδηση του θανάτου του , διαδόθηκε αμέσως και ξάφνιασε τους πάντες . Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει το θλιβερό γεγονός Αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά ο Βαγγέλης .Η μεγάλη του κόρη δίνει αυτές τις μέρες Πανελλήνιες εξετάσεις . Κουράγιο στην οικογένεια του. H κηδεία θα γίνει αύριο. Η ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα