Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα….με τον Αντώνη

Published

on

***Η διοίκηση της ΕΠΣΠ που φέτος συμπληρώνει δυο χρόνια ζωής, μέσα στα τόσα άλλα , έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να βάλει μια τάξη στα οικονομικά . Στην προσπάθεια της αυτή έχει βρει ανταπόκριση σε μεγάλο βαθμό από τα σωματεία.. Που προσπαθούν όσο γίνεται να πληρώνουν τις υποχρεώσεις  τους κατανοώντας τα προβλήματα που υπάρχουν . Υπάρχει πλέον μια καθαρή εικόνα σχετικά με τις οφειλές  κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.  Στον τομέα λοιπόν αυτό των οικονομικών έχει δημιουργηθεί  μια πολύ καλή σχέση μεταξύ των συλλόγων και της Ένωσης αφού  πλέον όλοι ξέρουν που πορεύονται . Αν λοιπόν υπάρχει σωστή αντιμετώπιση καθώς και τάξη στο ταμείο της ΕΠΣΠ, αυτό είναι προς όφελος όλων.…

***Συγκέντρωση έχουν σήμερα το απόγευμα στην Αμφιάλη , με σκοπό τη δημιουργία νέου διοικητικού σχήματος. Μακάρι να βγει κάτι καλό και ο ιστορικός σύλλογος να βρει  επιτέλους τον δρόμο του….

***Μια ζωή κοντά στις ακαδημίες ήταν ο Τάκης Μιχαλέτος . Υπηρέτησε με καλύτερο τρόπο την «παλιά» Χαλκηδόνα  κι όταν ο Γιώργος Σπανός πήγε στον Ατρόμητο Αθηνών τον πήρε μαζί του. Και εκεί ο Τάκης έκανε πολύ σπουδαία δουλειά στις υποδομές . Πήρε μάλιστα , στον σύλλογο του Περιστερίου πολλά ταλέντα από τον Πειραϊκό χώρο. Δυστυχώς όμως ο Τάκης «έφυγε» αφήνοντας πίσω του τεράστιο κενό. Καλό σου ταξίδι Τάκη Μιχαλέτο. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. « Μιλάει  » το σπουδαίο έργο που άφησες πίσω σου….

***Η εκπομπή «στις Αλάνες παίζουν τα παιδιά » που ακουγόταν κάθε μεσημέρι από την ραδιοφωνική συχνότητα του Καναλιού 1 ( 90.4) σταμάτησε ξαφνικά . Δεν γνωρίζω τους λόγους . Μήπως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να το ξανασκεφτούν; Μην ξεχνάμε ότι ήταν η μοναδική εκπομπή από το ραδιόφωνο που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στο ερασιτεχνικό Πειραϊκό ποδόσφαιρο.…

«Έφυγε »  από τη ζωή χτυπημένη από εγκεφαλικό επεισόδιο  η μητέρα του προπονητή Δημήτρη Αλειφεράκη. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11.30 στο Νεκροταφείο του Σχιστού.

***Θερμά συλλυπητήρια από την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της Χαραυγής  στον πρώην προπονητή της ομάδας . Κουράγιο φίλε …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply