Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Και πάλι αγωνιστική δραστηριότητα από αυτό το Σαββατοκύριακο μετά τη διακοπή λόγω του Πάσχα . Με τους αγώνες μπαράζ όπου θα κριθούν τα πάντα και στις τρεις κατηγορίες . Με απόφαση της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιά  στη διαδικασία της σειράς αυτών των αγώνων δεν θα ισχύσουν τα δελτία  ελεύθερης εισόδου εκτός από αυτές των ΜΜΕ και των προπονητών μεν ταυτότητα ΕΠΟ. Επίσης οι γυναίκες που είχαν ελεύθερη είσοδο  μέχρι τώρα , στα μπαράζ θα πληρώνουν. Για το θέμα αυτό ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ  Γιάννης Σπάθας μας είπε: « Πήραμε αυτή την απόφαση για να προστατέψουμε πάνω από όλα τα σωματεία. Τουλάχιστον να μπορούν να βγάζουν τα έξοδα των αγώνων τους σε αυτή τη φάση( διαιτησία, γιατρό και θυρωρό ) . Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν στον τομέα αυτό , στηρίζοντας την προσπάθεια των ομάδων και όχι να κοιτάζουν πώς να μπουν τσάμπα στο γήπεδο…»

Να δούμε πόσο θα τραβήξει σε χρόνο η υπόθεση της ένστασης του ΑΟ Ζέας κατά των Φιλάθλων .Λογικά όταν τελειώσουν όλα τα άλλα, θα αρχίσει να παίζει ο όμιλος αυτός . Προς το παρόν πέντε ομάδες είναι σε αγωνιστική απραξία. Πέραν των δυο( Φίλαθλοι , Ζέα)  σε αναμονή  βρίσκονται τα Αστέρια Δραπετσώνα , η Καστέλλα και η ΑΕ Σαλαμίνας  Και είμαι περίεργος να δω ποιος θα την πληρώσει . Αν δηλαδή εκτός του παίκτη έχει ευθύνη και η ομάδα . Στην περίπτωση αυτή θα έλθουν τα πάνω κάτω

Ο πρόεδρος της Νίκης Ρέντης Κωνσταντίνος Σισμανίδης είναι ο μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς της ΕΠΣ Πειραιά που έγινε βάσει της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου . Ο νικητής είχε τη  δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ ενός αυτοκίνητου Σμαρτ και οκτώ χιλιάδων ευρώ όση δηλαδή ήταν η αξία του οχήματος. Προτίμησε τα μετρητά τα οποία, όπως είπε ο ίδιος θα διαθέσει για το σωματείο…..

Ο Νίκος Χαλκούσης είναι πάντα κοντά στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Βοηθά οικονομικά την ομάδα και την στηρίζει με κάθε τρόπο .  Όπως μας είπε ο ίδιος θα συνεχίσει να είναι κοντά στον σύλλογο με όποια διοίκηση και αν εκλεγεί και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των ακαδημιών ….

Η οικογένεια του τερματοφύλακα της Δάφνης Ταμπουρίων Παντελή Παπαθανασίου που έφυγε την Μεγάλη Εβδομάδα από την ζωή εντελώς ξαφνικά στα 28 του χρόνια , ευχαριστεί  όλους όσους συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο βαρύτατο πένθος της . Ο Παντελής άφησε πίσω του, τη σύζυγο του και ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν στο θέμα αυτό. Να γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι και  τα έσοδα να πάνε στην οικογένεια , όπως πρότεινε η διοίκηση τη Δάφνης …