Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα πάνω- κάτω ήλθαν σε αρκετές περιπτώσεις στα πλέι άουτ . Κάποιες ομάδες ,βρέθηκαν από χαμηλά στα  ψηλά αποδεικνύοντας ότι η βαθμολογία  στο ξεκίνημα των πλέι οφ και πλέι άουτ δεν  σημαίνει τίποτα το σημαντικό. Είδαμε ομάδες με μηδέν και ένα βαθμό να εκτοξεύονται ψηλά και να εκμηδενίζουν τη διαφορά , όπως η Αμφιάλη, οι Νέοι Δραπετσώνας, η Σπίθα , ο Ολυμπιακός Κερατσινίου  και αντίθετα κάποιες άλλες που ξεκίνησαν από θέση ισχύος όπως ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, ο Παννεαπολικός , ο Ολυμπιακός Περάματος να παθαίνουν «μπλακ άουτ». Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί. Μπορεί την επόμενη αγωνιστική να έλθουν πάλι τα αντίθετα. Ίδωμεν…..

Δεν παρουσιάστηκε στην ΕΠΣΠ για να δείξει την ταυτότητα του ο ποδοσφαιριστής των Φιλάθλων για τον οποίο έκανε ένσταση ο ΑΟ Ζέας. Όπως ειπώθηκε πήγε στο χωριό του για το Πάσχα. Έτσι το μυστήριο συνεχίζεται . Και όπως όλα δείχνουν τα πλέι άουτ στον όμιλο αυτό δεν θα ξεκινήσουν  την επό=μενη εβδομάδα….

Ήθελε να παίξει για τελευταία φορά πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Χρήστος Ανδρονικίδης. Και ζήτησε από την  Επιτροπή Διαιτησίας να σφυρίξει το μπαράζ του Ηφαίστου με Τον ΑΣ Ποντίων . Όμως την παραμονή το βράδυ είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του και έσπασε το χέρι του . Έτσι δεν μπόρεσε να παίξει και στη θέση του ορίσθηκε ο νεαρός Δαμιανάκης που ήταν αρχικά τέταρτος. Πάντως ο Χρήστος παρουσιάστηκε κανονικά στο γήπεδο….

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι αγώνες play-out της Α΄ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους ενώ παράλληλα θα συνεχισθούν οι αγώνες play-off, play-out σε Β΄ και Γ΄ Κατηγορία…

Έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 57 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Χαραυγής Σταύρος Λάζος . Ήταν ένας σπουδαίος επιτελικός μέσος και από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας  στην Α’ Κατηγορία, εκεί όπου η Χαραυγή εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά. ….

Τον Μπάμπη τον Ισάνογλου τον γνώριζα από μικρό παιδί . Πολύ πριν να ασχοληθεί με τη διαιτησία. Μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά ,την Ευγένεια. Ήταν από τα καλύτερα και πιο αγνά παιδιά που έχω γνωρίσει  . Πριν από λίγες εβδομάδες έχασε τη μητέρα του που έφυγε με τον καημό της ασθένειας του Μπάμπη. Ο οποίος ταλαιπωρήθηκε  πολύ . Πριν από τρία χρόνια η ΕΠΣ Πειραιά τον τίμησε για την προσφορά του με αφορμή την αποχώρηση του από την ενεργό δράση . Εκεί ο Μπάμπης έδωσε μια υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί . Δεν την κράτησε όμως . Η ύπουλη ασθένεια τον είχε καταβάλει. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε . Θα μας λείψεις πολύ. Να το ξέρεις…

Ένα ακόμα παλικάρι από το ποδόσφαιρο έφυγε από τη ζωή .Στα 28 του χρόνια χάθηκε εντελώς ξαφνικά ο Παντελής Παπαθανασίου . Ήταν τερματοφύλακας τελευταία στη Δάφνη Ταμπουρίων και μέχρι πέρυσι στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου. Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που εργαζόταν . Πόσο άδικη είναι η ζωή ..

Η κηδεία του Παντελή θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στο νεκροταφείο Σχιστού( άνω εκκλησία) Η οικογένεια του ,όπως μας είπε ο αδελφός του Γιώργος  παλαιός τερματοφύλακας του ΑΟ Καραβά και της Δραπετσώνας , παρακαλεί αντί για στεφάνου θα υπάρχει ένα κουτί έξω από την εκκλησία και τα χρήματα θα διατεθούν για την σύζυγο του εκλιπόντος και το 4χρονο παιδάκι του …..