Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οι ειδήσεις πλέον  για την Προοδευτική είναι ποια ρεκόρ θα σπάσει. Γιατί αγωνιστικά είναι άπαιχτη . Δέκα νίκες σε δέκα αγώνα, έχει πετύχει 37 γκολ κατά μέσο όρο 3,7 τέρματα σε κάθε παιχνίδι ενώ η εστία της παραμένει απαραβίαστη για 900 λεπτά. Χώρια ότι «πονοκεφαλιάζει» τα ΜΜΕ για τους τίτλους. Δεν έχουμε αφήσει… μέσο μαζικής μεταφοράς που δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει .Τρένο , λεωφορείο , καταδρομικό( αυτό όταν έπαιξε στην Αίγινα) ενώ οι χαρακτηρισμοί για την ομάδα είναι , θυελλώδης, διαστημική, υπερηχητική και όλα τα σχετικά…

***Τους πρώτους του βαθμούς άφησε προχθές στις Σιταποθήκες ο Αετός Κορυδαλλού που παραμένει πάντως αήττητος. Νιώθει όμως πλέον την « ανάσα » της Οδηγήτριας » που ακολουθεί τρεις βαθμούς πίσω….

***Λόγω ίωσης δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Κώστας Καρυοφύλλης στον αγώνα ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας – Αετού Κορυδαλλού . Και στο ημίχρονο παραχώρησε τη θέση του στον Σαββατιανό που είχε ορισθεί τέταρτος. . Ευτυχώς  δηλαδή που είχε ορισθεί  και ο τελευταίος πήγε καλά . Διαφορετικά τι θα γινόταν; Και δω χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή . Γιατί στον αγώνα Κυπέλλου Προοδευτικής – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με διαιτητή  πάλι τον Καρυοφύλλη τέταρτη  είχε ορισθεί η Κέλυ Τζίκα .Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν αρρώσταινε ο Κώστας σε αυτό το παιχνίδι….

***Τέσσερις παίκτες τραυματίστηκαν και αποχώρησαν με διάστρεμμα από τον αγώνα ΑΕ Σαλαμίνας – Αμφιάλης. Λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου . Επειδή γνωρίζουμε ότι υπάρχει ευαισθησία από τους ανθρώπους του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σαλαμίνας, καλό θα είναι βρεθεί λύση και μάλιστα άμεσα . Και τα δυο γήπεδα του νησιού που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα , υποφέρουν εδώ και χρόνια , παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων…

****Φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα του Αστέρα Κερατσινίου με τους Νέους Δραπετσώνας ο διαιτητής Κουβέλης πήγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και έψαξε όλα τα δελτία των γηπεδούχων( ακόμα και αυτών που δεν είχαν δηλωθεί )  , όπου διαπίστωσε(;) από την φωτογραφία , ότι αυτός που τον έβρισε από την εξέδρα ήταν ο ποδοσφαιριστής Ψαρόπουλος  και τον έγραψε στο φύλλο αγώνα. Έλα όμως που υπάρχουν δυο αδέλφια Ψαρόπουλοι στην εξέδρα. Ο Κουβέλης έγραψε τον Βασίλη για τον οποίο οι Κερατσινιώτες υποστηρίζουν ότι δεν ήταν στο γήπεδο, αφού το πρωί της ίδιας μέρας είχε υποβληθεί σε εγχείρηση έσω πλαγίου στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό Χρήστο Δάρα. Μάλιστα θα προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΠΣΠ .Προφανώς ο διαιτητής , σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αστέρα , τον μπέρδεψε με τον αδελφό του τον Κυριάκο που είναι τερματοφύλακας και βρισκόταν στην εξέδρα …..

Πάμε τώρα στον διαιτητή  Λεμπέση που στον αγώνα ΑΣ Ποντίων – Νέων Ευγενείας , απέβαλλε πέντε παίκτες όλους με δεύτερη κίτρινη κάρτα , τον ένα μάλιστα, τον Σεβαστό Κατρακύλα  από τον πάγκο . Μπορεί να το είχε παίξει στο …στοίχημα .!!! Πάντως με εξαίρεση τον Μενδρινό που αποβλήθηκε  στο 67 οι υπόλοιποι βγήκαν από το 87΄μέχρι το 92’….

Τον αγώνα Άνω Νεάπολη – Αστυπάλαια διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος που  ήταν πολύ καλός και όχι ό Χασάπης όπως γράφτηκε εκ παραδρομής….