Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα καθίσματα στο γήπεδο της Αίγινας είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα της προσφοράς του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Καταρχήν να θυμίσουμε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι χορηγός της ΕΠΣΠ, που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει .  Η βοήθεια του προς τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι μεγάλη , ουσιαστική και αθόρυβη σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Σε μια κουβέντα που είχαμε χθες με τον Σωκράτη Πτερνέα των δημιουργό των ακαδημιών της Χαραυγής και όχι μόνο, μας είπε:

« Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πραγματικός  ευεργέτης των ακαδημιών ποδοσφαίρου στον Πειραιά .Βοηθά χωρίς να προβάλλεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αντίθετα κάποιοι υπεύθυνοι άλλων Οργανισμών , μας έδωσαν πολλές υποσχέσεις μας είπαν μεγάλα λόγια και η μόνη προσφορά τους ήταν 30 σαλιάρες και 30 καλαμίδες. Κι αυτές για παιδιά 7-8 ετών μόνο.»…

***Από τη στήλη αυτή είχαν γραφτεί εγκώμια για το ζεύγος Μωυσιάδη τους φίλους Γιάννη και Ίριδα , που πήραν την ΑΕ Νίκαια  πριν από λίγα χρόνια στην κυριολεξία από το μηδέν και την έφτασαν ψηλά. Φέτος οι ορίζοντες άλλαξαν .Μαζί με ορισμένους άλλους παράγοντες του συλλόγου, ανέλαβαν τον Ηρακλή Ψαχνών ομάδα της Β’ Εθνικής. Το βάρος μεγαλύτερο , οι υποχρεώσεις περισσότερες , ατόνισε το ενδιαφέρον για  τη Νίκαια. Μοιραία η ομάδα , βρίσκεται φέτος χαμηλά. Μακάρι να την βοηθήσουν ώστε να βρεί ο σύλλογος και πάλι τον δρόμο του.  Άλλωστε επαναλαμβάνουμε , δικό τους δημιούργημα είναι….

***Να πούμε Χρόνια Πολλά  στον αγαπητό φίλο πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιο Μπρατσόλη που εορτάζει σήμερα.

***Γιορτάζουν σήμερα επίσης και δυο σημαντικοί παράγοντες του Σαλαμινιώτικου ποδοσφαίρου . ο Στέλιος Ραπτόπουλος του Αμπελακιακού και ο Στέλιος Φασουλής των Σαλαμινομάχων.

Σε όλους στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για υγεία και πρόοδο…..