Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα Κορυδαλλιώτικα …τρένα συνεχίζουν ασταμάτητα την φρενήρη πορεία τους. Προοδευτική και Αετός οδηγούν την κούρσα στους ομίλους τους χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια μετά από εννιά αγώνες . 3Χ9 =27. Όλο αυτό διάστημα δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς να μάθουν την …προπαίδεια….

***Τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα Σπίθας – Αναγέννησης Μοσχάτου , θα περνούσαν απαρατήρητα αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ορφανού . Γιατί ούτε το φύλο αγώνα , αλλά ούτε και ο παρατηρητής αγώνα αναφέρει τίποτα στην έκθεση του. Προφανώς γιατί τα επεισόδια διαδραματίστηκαν στην φυσούνα. Η ουσία είναι πως ο προπονητής της Αναγέννησης κτυπήθηκε μέσα στην αναμπουμπούλα, στο πόδι. Στο Ασκληπιείο της Βούλας  που πήγε , οι γιατροί δεν μπορούσαν να του κάνουν ράμματα γιατί το σχίσιμο ήταν βαθύ. Και θα έπρεπε να παρέμβει πλαστικός χειρούργος . Και ό άνθρωπος έτρεχε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο νοσοκομείο « Γ. Γεννηματάς , όπου του έγινε επέμβαση στο πόδι και του τοποθετήθηκαν 20 ράμματα. Και είχε πρόβλημα και με τη δουλειά του.. Και από την Σπίθα μας έλεγαν ότι κτυπήθηκε ….μόνος του ενώ κλωτσούσε ένα πάγκο!!! Αν είναι δυνατόν…

***Στο Θριάσιο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του Προφήτη Ηλία Ηλίας Μασρί που « γύρισε η γλώσσα του» κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα με τους Λέοντες Καμινίων . Εξακολουθεί να υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο . Ο υπεύθυνος του συλλόγου  Γιώργος Κατσαμάς ευχαριστεί μέσω της στήλης την ομάδα των Λεόντων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο τους Γιάννη Ηλία για το συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξαν.Τις ευχές τιους για ταχεία ανάρρωση στον Μασρί στέλνει και ο σύλλογος της Άνω Νεάπολης….

***Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα . Την Κυριακή έγινε ένα  ντέρμπι στη Γ’ Κατηγορία . Ένα σπουδαίο παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου  . Ο Ολυμπιακός Περάματος αν και προηγήθηκε 0-2 έχασε τελικά από τον γηπεδούχο Δία Κορυδαλλού με 3-2 . Στο τέλος όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι . Μάλιστα και οι δυο ομάδες είχαν να λένε τα καλύτερα λόγια για τον διαιτητή της αναμέτρησης Γρηγόρη Αναστασίου, που ήταν στην κυριολεξία άριστος . Μακάρι να αναφέρουμε στο μέλλον μόνο τέτοια γεγονότα….

***Η διοίκηση της ΕΠΣΠ συλλυπείται βαθύτατα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Κερατσινίου Διαμαντή Ρίζο  για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα η κηδεία του οποίου έγινε χθες. Θερμά συλλυπητήρια από τη στήλη ,  από τον Θανάση Μπαλαφούτη και τον Ατρόμητο Κερατσινίου  που  κατέθεσε και στεφάνι….