Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πατέλης: “Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός Λιοσίων εκεί που ανήκει”

Published

on

Από τη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, ο Τάσος Πατέλης ανέπτυξε μια σχέση πολύ στενή με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Την περσινή χρονιά ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην άνοδο της ομάδας και την επιστροφή της στα σαλόνια του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ενώ, φέτος αποτελεί τον “ιθύνων νου” στη μεσαία γραμμή για το καμάρι της περιοχής του Ιλίου.

Το.. τρεχαντήρι του Ολυμπιακού Λιοσίων, Τάσος Πατέλης, στο χθεσινό ματς με το Παλαιό Φάληρο, ξεχώρισε σε ακόμη ένα ματς για την ομάδα του, και ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγαλειώδης νίκη που πέτυχαν οι “ερυθρόλευκοι” λέγοντας:
“Ήταν ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που διαθέτει αξιόλογο προπονητή. Πιστεύω πως η νίκη μας ήταν δίκαια αφού αποδώσαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα”.

Ερωτηθείς, εάν εκείνος και οι συμπαίκτες του επηρεάστηκαν από την ήττα κόντρα στην Τερψιθέα, ο χαρισματικός μέσος δήλωσε: ”

Σίγουρα η ήττα κοντρα την Τερψιθέα ήταν εκτός προγράμματος αλλά δεν μας επηρέασε γιατί ξέρουμε ότι διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα ώστε να αντεπεξέλθουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Κάτι που έγινε στο ματς με το Φάληρο”.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι στο ντέρμπι με τους Αγιους Αναργυρους θα κριθεί το πρωτάθλημα, ο Πατέλης είπε: “Θα παιχτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η άνοδος γιατί όποια από τις δυο ομάδες κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα αλλά υπάρχουν εξίσου σημαντικά παιχνίδια”.

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό Λιοσίων είναι ήδη επιτυχημένη. Το γεγονός ότι πλέον παίζετε για την άνοδο σας αγχώνει;

“Το γεγονός ότι είμαστε πρώτοι δεν μας αγχώνει αλλά εδώ που φτάσαμε θα κυνηγήσουμε την άνοδο μέχρι τέλους. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και εκεί οφείλεται κατά κύριο λόγο η μέχρι τώρα επιτυχία μας”.

Στον επίλογο του, ο Τάσος Πατέλης έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο λέγοντας: “Ο κόσμος της ομάδας είναι από την αρχή κοντά μας και μας στηρίζει και σίγουρα με τη μέχρι τώρα πορεία έχουμε φέρει και άλλους στο γήπεδο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάει η ομάδα εκεί που της αξίζει”.