Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Παρών” στο Κύπελλο Ελλάδος ο Ηρακλής Ελευσίνας

Published

on

Ακόμα μια ιστορική στιγμή θα ζήσει ο Ηρακλής Ελευσίνας, ο οποίος μετά από αποκλειστικές μας πληροφορίες αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, σαν Κυπελλούχος Ενώσεως.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θα καταθέσουν κανονικά την Τετάρτη(1/8) την αίτηση και το παράβολο των 500 ευρώ που απαιτείται για τις Ερασιτεχνικές ομάδες , σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, καθώς και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα παραστατικά που χρειάζονται.

Για πρώτη φορά φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος μεγαλώνει καθώς στην πρώτη φάση θα αγωνιστούν οι 53 Κυπελλούχοι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.  Μια ομάδα θα προκριθεί, κατόπιν κλήρωσης, άνευ αγώνα και οι υπόλοιπες 52 θα δημιουργήσουν 26 ζευγάρια. Αυτές θα δώσουν μονούς αγώνες νοκ άουτ και ο νικητής περνάει στη δεύτερη φάση. Eίναι σημαντικό λοιπόν για το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής, που ο Ηρακλής Ελευσίνας θα εκπροσωπήσει την Ένωση. Χαρακτηριστικά ο προπονητής του συλλόγου Μιχάλης Κατσάφαρος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: “Κάθε παιχνίδι για μας είναι μια πρόκληση, οπότε είναι μεγάλη μας τιμή που θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στο Κύπελλο Ελλάδος”.

Έτσι αυτόματα ο Ηρακλής μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων από τη Δυτική Αττική, που έχει συμμετέχει σε Κύπελλο Ελλάδος, όπως οι Πανελευσινιακός, Ακράτητος, Θρασύβουλος, Βύζας Μεγάρων, Ασπρόπυργος, Αστέρας Μαγούλας και Μανδραϊκός.

Η συμμετοχή του “γηραιού” στο Κύπελλο Ελλάδος δεν τον εμποδίζει στο να λάβει μέρος κανονικά και στο Κύπελλο της ΕΠΣΔΑ.