Connect with us

3ος Όμιλος

Παραμένει στον πάγκο ο Καβαλιέρης – Καλοκαίρι οι διοικητικές εξελίξεις

Published

on

Η ήττα με 1-2 και κυρίως η τραγική εικόνα της Καλαμάτας στο προχθεσινό ματς με την Αχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο προκάλεσε για ακόμη μια φορά αποδοκιμασίες του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες ενώ αυτή τη φορά υπήρξε και μερίδα φιλάθλων που ζήτησε την άμεση παραίτηση της διοίκησης του Γιώργου Ράλλη.

Η απογοήτευση έφερε λοιπόν και αντίδραση των Μεσσηνίων φιλάθλων που βλέπουν άλλη μια χρονιά να πηγαίνει χαμένη, αλλά και την ομάδα να χάνει μέσα στο γήπεδο της παιχνίδια που είναι στα μέτρα της.

Το ίδιο βαρύ είναι όμως το κλίμα και στο εσωτερικό της ομάδας καθώς τόσο η διοίκηση όσο και ο Καβαλιέρης είναι προβληματισμένοι.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του μετά το ματς της Κυριακής, όμως χθες έκανε κανονικά την προπόνηση της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της. Οι παίκτες από την πλευρά τους έχουν μια… μουρμούρα οικονομικής φύσεως, αλλά δεν έχουν παρά να περιμένουν…

Προβληματισμός υπάρχει και στην διοίκηση η οποία αντιλαμβάνεται την δυσαρέσκεια του κόσμου, όμως από την άλλη πλευρά γνωρίζει πως οφείλει να βγάλει η ομάδα όσο πιο ομαλά γίνεται τη χρονιά…

Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα έχει οκτώ αγωνιστικές ακόμη, διάστημα αρκετά μεγάλο για να συζητείται η οποιαδήποτε πιθανότητα παραίτησης της διοίκησης. Σενάριο αποχώρησης διοίκησης τώρα θα σήμαινε διάλυση και η ομάδα ουσιαστικά θα έχανε την κατηγορία. Δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο σενάριο τώρα.

Η επόμενη μέρα

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να υπάρξει ψυχραιμία από όλους μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τότε άλλωστε θα φανεί και το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την “Μαύρη Θύελλα”. Η τωρινή διοίκηση δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν σκοπεύει να συνεχίσει. Ωστόσο αυτό που προκύπτει από το «μελανόλευκο» στρατόπεδο είναι ότι δεν θα κλείσει το δρόμο στον οποιοδήποτε σοβαρό επενδυτή θελήσει να αναλάβει τα ηνία.

Το προπονητήριο στα Παλιάμπελα…

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της Καλαμάτας λένε ότι έχουν πάρει την διαβεβαίωση του δήμαρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ότι αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η μελέτη για την κατασκευή του προπονητηρίου στο Παλιάμπελα και ότι το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα. Ενα θέμα που επίσης έχει καθυστερήσει πολύ, ενώ προς το παρών στο χώρο έχει τοποθετηθεί μόνο η περίφραξη…

 

Εκτός 20 μέρες ο Ζαχαρόπουλος

Αγωνιστικά, ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος αποχώρησε με διάστρεμμα από το προχθεσινό ματς και θα μείνει περίπου 20 μέρες εκτός δράσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον τα τρία επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Από την άλλη επιστρέφει ο Νιφορόπουλος που λόγω ίωσης απουσίασε από το ματς της Κυριακής με την Αχαϊκή.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply